reklama

Lipiec 2009

reklama
A to tylko 24 godziny...a ma byc jeszcze gorzej:confused2:
a lecimy pierw do kopenhagi a pozniej do gda, odstep miedzy lotami mamy 3 godz. wiec na styk..jak bedzie opoznienie stad to juz bede na kolejnym stresie..

miejmy nadzieje,że przestanie podać, do tego czasu i się wszystko uda, ale rozumiem,że stres jest, no a o spacerze w taką pogode, to faktycznie pomarzyć tylko mozna

Dziewczynki, kochane ja idę lulać, jutro jadę na imeninki do dziadka, a najpierw na zakupy, więc nie wiem kiedy zajrzę
BUZUAKI:sorry:

Noc o ty..musialabym posiedac skuter sniezny chociaz watpie, zeby sie tez przebil..lepszyby byl plug sniezny, dzisiaj chyba z 5 razy schody do domu odsniezalam, ale za 2 godz. bylo to samo...

To pozostaje Ci się Weronika cieszyć, że wracasz do Polski. Ja też się zwijam, bo Młody coś zaczyna marudzić. Ostatnio zaczął się we śnie przekręcać i marudzi przy tym strasznie.
Dobranoc:)

Miałam iść spać, ale mnie temat nurtuje jeden, i interesuje mnie Wasze zdanie,
ponieważ często podajemy tu nasze dane, imiona , nazwiska, wklejamy zdjęcia dzieci, ( a o pedofilii już pisałaysmy )opowiadamy o trudnych , czasem intymnych momentach z naszego życia, pomyślałam,że może warto by stworzyć wątek zamknięty, na którym można by było o takich właśnie sytuacjach pisać, a tu tak normalnie o dzieciach, co o tym sądzicie? Dostęp, do tego wątku miałybyśmy tylko My. Wiem,ze to trzeba jakoś z administracją popisać, ale myślę,ze to jest do zrobienia

Dobra lecę spać w końcu

reklama
Czesc dziewczyny..jatem pierwsza, jestem pierwsza...:-p
Noc spoko, wlasnie spijam kawke, mam jeszcze godzinke do wyjsc. A jak spojrze przez okno to mi odrazu odechciewa:confused2:

maylah Ja jestem jak najbardziej za!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry