dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Cześć Kochane!
No dziś to nie miałam co czytac. A byłam ciekawa jaki temat poruszyłyście tym razem

Daisy mam nadzieje, że Adulcia szybko wyzdrowieje. Trzymam kciuki za Was mocno, mocno!
U nas kurcze podejrzewja koklusz w szkołach i truszke sie martwie. Ale tylko troszke;-)
Noc miałysmy straszną! Zosia budziła sie co godzine
O co znowu chodzi temu dziecku, to ni emam pojecia.
Jakos tak dziwnie mi sie pisze. Nie mam weny i humoru. Może to dlatego, ze mąż pojechał dziś do szkoły i wróci dopiero w niedzielę? Ja tak nie lubię bez niego zotawać, ze szok. Najlepszym na to sposobem jest sie czymś zająć, więc bedę projektowac kartki wielkanocne

Już sie doczekac nie mogę

Nie będę Wam smecic, co? Trzymajcie sie cieplutko. Miłego dzionka!

Daisy mam nadzieje, że Adulcia szybko wyzdrowieje. Trzymam kciuki za Was mocno, mocno!
U nas kurcze podejrzewja koklusz w szkołach i truszke sie martwie. Ale tylko troszke;-)
Noc miałysmy straszną! Zosia budziła sie co godzine
O co znowu chodzi temu dziecku, to ni emam pojecia.Jakos tak dziwnie mi sie pisze. Nie mam weny i humoru. Może to dlatego, ze mąż pojechał dziś do szkoły i wróci dopiero w niedzielę? Ja tak nie lubię bez niego zotawać, ze szok. Najlepszym na to sposobem jest sie czymś zająć, więc bedę projektowac kartki wielkanocne

Już sie doczekac nie mogę

Nie będę Wam smecic, co? Trzymajcie sie cieplutko. Miłego dzionka!
Już Kuba ładnie przesypiał od 19 do5-6 a ostatnio coś mu się pozmieniało i nie śpi dobrze. Apetyt też mu coś nie dopisuje dzisiaj. Jadł o 4 a potem nic nie chciał ani kaszki ani mleczka. Mam nadzieję że to ząbki

co sie objawia tym, ze jeszcze siedze w pizamie, nie uczesana, nie umalowana i znudzonym wzrokiem omiatam bałagan wokoło, myślac sobie, ze mam go głęboko w d....ie
i poem masa sprzatania jest.