kamlotka
Fanka BB :)
Witam nocną porą.....
Dmuchawcu-Maylah dzięki ;-) Wiecie, zwlekałam z tą wizytą, a mąż ciągle namawiał żebym poszła po to skierowanie do rodzinnego, wkońcu po kolejnej kłótni poszłam i załatwiłam. Doktorka powiedziała że dobrze że przyszliśmy bo za pół roku moglibyśmy już nie byc razem
Pierwsze jej pytanie brzmiało- czy mąż pomaga przy dziecku..... Moja odpowiedz-mało. Wogóle to u nas jest taka sytuacja z mieszkaniem, ono jest teściowej (własnościowe) i jest taka możliwośc żeby je sprzedac i za te pieniądze wybudowac dom (na działce męża, ma ją sprzed ślubu) My mielibyśmy częśc i ona, ale wiecie co? Ja nie chce! I koniec! W bloku też nie chce mieszkac ani tam gdzie jest działka, koło jego brata dosłownie, a ja wolałabym bliżej tego miasta w którym mieszkam i tym samym bliżej mojej mamy, a nie tak daleko. Nie wiem, albo jestem dziwna, albo już nie wiem co. Ale wiem że w tej sprawie się nie dogadamy 

Wogóle to Maylah nie zazdroszczę przeżyc z Tirem
Ja kiedyś czekając na mojego M z córcią miałam podobnie jak Ty, mąż zaparkował tuż za Tirem, a mówiłam mu, żeby tak nie stawał. No i w pewnym momemcie on zaczął cofac, dojechał do zderzaka i nadal napierał tym wielkim kolosem, ja rzuciłam się do przodu ale z nerwów i tak nie wiedziałam co zrobic 

Wkońcu przestał, on myślał że mu jakiś krawężnik przeskadza 
A jak po baseniku???
vercik_86 dobrze że gorączka spadła
stopi69 mam nadzieję że to były wszystkie wrażenia tego dnia? Bo miałaś ich sporo, a jak szarlotka?
Beata26 oby z teściową jakoś sie ułożyło
Bo już zaczęła z lekka przeginac 
Alusia to nie jestem jedyna co chodzi z mężem do psychologa i powiem Ci że jestem zadowolona z wizyty, kolejna dopiero za m-c. No i trzymam kciuki za Was, a Maluszkom śle buziaczki i powiedz Jasiowi, żeby dał troszkę mamusi odpocząc, bo forumowa cioteczka prosi ;-);-) Moja Mała ostatniej nocy budziła się 4 razy, też już wymiękam
Aż wkońcu wylądowała u nas w łóżku
Dziewczyny mam pyt- mogę dawac Małej herbatę rumiankową? Bo odziwo jej smakowała, taka normalna i najważniejsze że bez cukru. Bo jak ostatnio czytałam tu o tych dla dzieci i próchnicy to już odechciało mi się takiej dawac a wiem że żadnej czerwonej owocowej nie wypije bo za kwaśna będzie dla niej
Dmuchawcu-Maylah dzięki ;-) Wiecie, zwlekałam z tą wizytą, a mąż ciągle namawiał żebym poszła po to skierowanie do rodzinnego, wkońcu po kolejnej kłótni poszłam i załatwiłam. Doktorka powiedziała że dobrze że przyszliśmy bo za pół roku moglibyśmy już nie byc razem
Pierwsze jej pytanie brzmiało- czy mąż pomaga przy dziecku..... Moja odpowiedz-mało. Wogóle to u nas jest taka sytuacja z mieszkaniem, ono jest teściowej (własnościowe) i jest taka możliwośc żeby je sprzedac i za te pieniądze wybudowac dom (na działce męża, ma ją sprzed ślubu) My mielibyśmy częśc i ona, ale wiecie co? Ja nie chce! I koniec! W bloku też nie chce mieszkac ani tam gdzie jest działka, koło jego brata dosłownie, a ja wolałabym bliżej tego miasta w którym mieszkam i tym samym bliżej mojej mamy, a nie tak daleko. Nie wiem, albo jestem dziwna, albo już nie wiem co. Ale wiem że w tej sprawie się nie dogadamy 

Wogóle to Maylah nie zazdroszczę przeżyc z Tirem
Ja kiedyś czekając na mojego M z córcią miałam podobnie jak Ty, mąż zaparkował tuż za Tirem, a mówiłam mu, żeby tak nie stawał. No i w pewnym momemcie on zaczął cofac, dojechał do zderzaka i nadal napierał tym wielkim kolosem, ja rzuciłam się do przodu ale z nerwów i tak nie wiedziałam co zrobic 

Wkońcu przestał, on myślał że mu jakiś krawężnik przeskadza 
A jak po baseniku???vercik_86 dobrze że gorączka spadła
stopi69 mam nadzieję że to były wszystkie wrażenia tego dnia? Bo miałaś ich sporo, a jak szarlotka?
Beata26 oby z teściową jakoś sie ułożyło
Bo już zaczęła z lekka przeginac 
Alusia to nie jestem jedyna co chodzi z mężem do psychologa i powiem Ci że jestem zadowolona z wizyty, kolejna dopiero za m-c. No i trzymam kciuki za Was, a Maluszkom śle buziaczki i powiedz Jasiowi, żeby dał troszkę mamusi odpocząc, bo forumowa cioteczka prosi ;-);-) Moja Mała ostatniej nocy budziła się 4 razy, też już wymiękam
Aż wkońcu wylądowała u nas w łóżkuDziewczyny mam pyt- mogę dawac Małej herbatę rumiankową? Bo odziwo jej smakowała, taka normalna i najważniejsze że bez cukru. Bo jak ostatnio czytałam tu o tych dla dzieci i próchnicy to już odechciało mi się takiej dawac a wiem że żadnej czerwonej owocowej nie wypije bo za kwaśna będzie dla niej

Wiem,że to była taniocha, bo mieszkania genralnie sa tu duzo droższe, ale jakos chyba bym nie przezyła, tego... no ale koniec końców kupił to mieszkanie nasz kolega, poprostu ubiegł mojego małza, tak więc nie wyszło,że to ja nie chciałam. Ale nprawde nie chciałam!!!!! I to nie dlatego,ze jej nie lubie,bo osobiscie nic do niej nie mam, poza tym ,ze powiedziała,że zajmowanie sie Filipem to udręka
czas na śniadanko i kawkę 
.