reklama

Lipiec 2009

Justynko

Dobrze że sie odezwałaś, bo się zaczynałam martwić :-)

A co z zebem? Dentysta potrzebny? wez nurofen extra forte czy cos, w miare pomaga,

A ten oilan to drogi? Wiesz ja sie ciesze ze to jednak nie od mleka, tylko taka kontaktowa alergia, bo z ta chyba łatwiej życ, ja tez mam na nikiel uczulenie, i jest ok. I p. doktor powiedziała,zeby w sodzie oczyszczonej małego wykąpać raz na jakis czas, na ten tradzik niemowlęcy. Bede musiala nastepnym razem wypróbowac, choc policzki i tak juz ładne w porównaniu z tym co było, pomaga taka masc robiona cynkowa, no a teraz ze zeby ida, to dodatkowo slina powoduje wypryski na brodzie:baffled:

My mielismy isc na spacer ,a le Filip usnal, spi juz godzine, pranie wywiesiłam na podwórku i zauwazyłam ze nie zeszły mi plamy z poscieli od kropelek Filipka, Cebion to jest wit C, a robiłąm vanishem, czym jeszcze moge spróbowac?

A wlasnie czy moge isc na chiwile z małym na dwór jak ma katar i kaszelek??? bo zastanawiam sie teraz:baffled::baffled::baffled:

reklama
Wiesz tabletki biore, a na dentyste póki co kasy nie ma .Bo to kanał jak byk i ponad 200 szykowac musze.
Teraz wydatków wiecej niż włosów na głowie.

Ja myśle ,że na dworek możesz wyjść bo to alergiczne,ale lepiej jakby Filipo posiedział z 2 dni w domu chociaż.

hej dziewczyny
ja tylko na chwile bo pakuje sie. jutro sie przeprowadzamy, cieszylam sie ale teraz za duzo stresu, normalnie wysiadam:wściekła/y:
Mari ida zabki, jest straszna, ja nie daje rady pakowac i nosic ja na rekach.
Nareszcie sama siedzi:) oj dlugo czekalam...tylko nudne siedziec i sie bawic, woli wlazic wszedzie tam gdzie nie powinna.
Jutro odcinaja nam internet i dopiero za tydzien przyjdzie facet podlaczyc netka do tego nowego mieszkania, wiec mnie nie bedzie. i jeszcze za podlaczenie musze zaplacic 125 £ bo tam nie ma lini tel z tej firmy co ja mam.
swieta ok, choc liczylam ze brat mnie zaprosi w jeden dzien do siebie na obiad a tu lipa:crazy:
najlepiej przyjsc do siostry i miec wszystko w d... oczywiscie maz nazapraszal kolegow bez mojej wiedzy i w poniedzialek juz nie bylo co jesc :szok:
Mari dostala koszyczek jajeczek czekoladowych i pianek od nas, nawet jedno jajo zjadla. Jakas byla spokojna jak tatus byl w domku, jak ja z nia jestem sama caly dzien to da mi popalic.

Hej dziewczyny.

nam święta minęły miło, w jeden dzień u jednych rodziców a drugi dzień u drugich. Także nie narobiłam się zbytnio, i święta były przyjemnością.
Mała w święta miała skok rozwojowy bo zaczęła mówić tata i zaczęłą wstawać w łóżeczku, przy meblach, na krzesełku do karmienia o zgrozo!!!Jest jej pełno, otwiera mi wszystkie szuflady, wyciąga ubrania, a nawet próbowała włożyć rączki do kontaktu, bo mam strasznie nisko. Zamówiłam zabezpieczenia i czekam aż przyjdą. A ja przy tej małej to już rady ni daje. Taka grzeczna była a teraz to taki mały rozwydrzeniec, wszystko chce dostać i takie fochy przy tym robi, że klękajcie narody.

Kamlota-śliczny pierścionek. Mąż się postarał. My zajączka nie obchodzimy. No ale mój ma teraz pod koniec kwietnia urodziny i muszę mu coś zafundować. Jest fanem WWE więc muszę coś fajnego wymyślić:-)

Cześć dziewuszki :)
Fajnie, że się pojawiłyście, od razu mi lepiej:) U nas wariacki dzień, byłam w swojej pracy, ale tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie chcę tam wracać po urlopie wychowawczym, bo jest taka masakra. Pozostaje mi szukać pomysłu na pracę :) Byliśmy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy Młodemu buciki z Bartka i kapciuszki Befado. Dziewczyny jest taaaaaki wybór butków, że kupiłabym wszystkie, są śliczne i naprawdę bardzo ciężko jest dokonać wyboru.

Justyś dobrze że się odezwałaś, bo zaczęłam się martwić. Zrobię za chwilę przelew za klocki

Madzia piszę się na wartę nocną :) I wcale się nie dziwię, że się zakochałaś :)
Kamila pierścionek śliczny, mam nadzieję że będzie między wami coraz lepiej.
Weronika zdrowiej i wracaj do nas!
Wilsonko widzę, że nie tylko ja mam problem z małym szantażystą i krzykaczem :) Musimy to przetrzymać:)

A co do tematu teściowych-nie będę się denerwowała...jedziemy do mojej w przyszłym tygodniu i będziemy chyba z 2 tygodnie :/ Pięknie tam jest, bo to Kotlina Kłodzka, blisko Polanicy Zd., ale te 2 tygodnie to mnie przerażają...no nic dużo będziemy spacerować i znajomych odwiedzać ;)))

Witam mamuśki po świętach , mam nadzieje ,ze chociaż troszkę za mną potęskniłyście! U nas święta minęły w spokoju, co prawda Maks był troszke maruda , ale po za tym wszystko ok!
Naszemu maluchowi , chyba kolejne zębole idą , bo się ślini tak ,że muszę mu co chwilkę bluzki przebierać, no i gryzie wszystkich! Dobra to chyba na tyle , jakoś dzisiaj brak mi weny do pisania!

Hej Dziewczynki, a gdzie straż nocna???
Ja chwilkę posiedzę , bo na allegro troche poszukam

Dzięki dziewczynki.....;-) U nas wmiarę dobrze, teściowa się troche uspokoiła, bo postawiłam sprawę jasno-powiedziałam że odejdę i albo mąż pójdzie ze mną albo nie!

Maylah u synówki ok, rozrabia, broi i fochy strzela :-D:-D:-D No ale myślę że to chwilowe i kiedyś minie i wiem że Ty będziesz lepszą teściową dla niej niż moja dla mnie :-D No i już nie wspomne że ja będę cudowną (ha ha ha) :-D;-):tak:

tralalala1 a kiedy kończysz urlop? Mam nadzieję że z tą pracą jakoś się ułoży :tak:

willsonka no to też masz małą rozrabiarę ;-);-);-) Trzeba miec oczy wszędzie. U nas przed wczoraj zaczęło wychodzic tatatatata, a dzisiaj mamamama

BeataZ oby przeprowadzka poszła szybko i sprawnie, jeszcze troszkę i będziecie na nowym :tak: U nas jest tak samo, jak jestem sama z Małą to wymiękam, ani na chwilę nie chce sama zostac :no::no:

justysia85 dentysta to drogi interes, mój tata ostatnio zapłacił 200 za kanał :szok:

Kamlotko będziemy najlepszymi teściowymi na świecie , heheheh:-p:-p:-p:-)
Fajnie,ze poprawiły się stosunki z teściową i wogóle.... :tak:
A moja synowa ukochana rojbruje tak jak Twój zięciu:-D:-D:-D od rana do wieczora, no ale tfu, tfu łądnie of 21 spi:tak:

A co szukasz na allegro?

reklama
ja jestem, wlasnie wróciłam z basenu, ale jestem padnieta:happy::happy::happy::happy:

JA też ,awet gaci nie miałam siły ubrać!
Teraz stwierdziłam ,że na przebranie bede brać piżame bo zaraz i tak trzeba ze szmatek sie przebrać:baffled:.
Ledwo Was czytam , musze zaraz zobaczyc na te konto może co dojże jeszcze:-D;-).

Kamilko ja też po KAROLKU robiłam kanał i poszło 220 zł chyba taraz namber tu jest !
A pamietam jak na kase chorych robiłam to bez znieczulenia i myślałam ,że tam odlece !!:wściekła/y::no::no::szok:

ASIU nie bedziesz miała czasu patrzec na tesciową jak takie okolice!!:tak:
A co WY tak jezdzicie ?Takim to dobrze !!
a jak ceny butów ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry