Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justys,mnie najbardziej bolą ramiona od wywijania makaronami
a co do kanałów, to nigdy nie miałam,za to mam juz 4wyrwane 2 szóstki, siodemke i osemke![]()

Kamilko cokolwiek Oliwka będzie miała za kurteczkę to Filipkowi sie na pewno spodoba;-):-);-)
Justynko, my zawsze z makaronami ciwczymy, hantle były tylko raz, a pasów wogóle nam nie dają, ale wiem,ze one tak wypychają , nie? A mi jeszcze tylko 3 baseny zostają i nam zamykają:-( i potem dopiero od wrzesnia bedzie
Asiu, no fakt, ceny zabójcze, zwłąszcza ze nózki naszych maluszków tak szybko rosną, ja kupiłam Filpkowi takie paputki w CCC, są mięciutkie, chyba walky, nie wiem, ostatnio Zawitkowski w DTV mówól ze dla dzieci najlepsze sa buty, któe można wykręcić jak szmatkę i takie tez kupilam, ale to tylko na dwór, bo domu biegamy w skarpetach z ABS albo w takich kapcioszkach miskach
Asiu, no fakt, ceny zabójcze, zwłąszcza ze nózki naszych maluszków tak szybko rosną, ja kupiłam Filpkowi takie paputki w CCC, są mięciutkie, chyba walky, nie wiem, ostatnio Zawitkowski w DTV mówól ze dla dzieci najlepsze sa buty, któe można wykręcić jak szmatkę i takie tez kupilam, ale to tylko na dwór, bo domu biegamy w skarpetach z ABS albo w takich kapcioszkach miskach