Ja tez się witam i zaraz zmykam :-)
Kamilko mi też się wczoraj zawiesiło BB jakis error wyskoczył
U nas nocka znosna, ale skonczyło sie na tym,ze Filip spał od 4 z nami, bo płakał strasznie, meczy go ten aktarek i kaszelek jeszcze
Iwonko, ale sliczny looK:-)
Olcia zdrówka dla Mateuszka, oby mu przeszło i to bbył ząbek, tak jak mówiłas, ze zawsze po przeziebieniu wychodzi. A co do wyjść, to moze postaw meza przed faktem dokonanym, ze wychodzisz, takie wyjscie na basen to o k 15 zł, a on jak idzie na piwko pewnie wiecej wyda, co
Smigam lekcje do szkoły szykowac posrów jęków Filipka ,

on całyc za do mnie rączki wyciąga
Kamilko mi też się wczoraj zawiesiło BB jakis error wyskoczył

U nas nocka znosna, ale skonczyło sie na tym,ze Filip spał od 4 z nami, bo płakał strasznie, meczy go ten aktarek i kaszelek jeszcze

Iwonko, ale sliczny looK:-)
Olcia zdrówka dla Mateuszka, oby mu przeszło i to bbył ząbek, tak jak mówiłas, ze zawsze po przeziebieniu wychodzi. A co do wyjść, to moze postaw meza przed faktem dokonanym, ze wychodzisz, takie wyjscie na basen to o k 15 zł, a on jak idzie na piwko pewnie wiecej wyda, co

Smigam lekcje do szkoły szykowac posrów jęków Filipka ,

on całyc za do mnie rączki wyciąga

Wogóle on jak widzi fride, albo syropki to sie drze strasnie, dzis połowe syropku zamiast do buzi, wylądowało na piżzamce, tak szalał, ja juz nie wiem jak mam mu te leki dawac, jak jestem samam w domu? Bo jak jest M. to mi pomoże go przytrzymać. Głowa mi dzis pękka, od tego jego pisków, czuje sie jakbym mu krzywde wyrzadzała, a ja chce mu przeciez pomóc odciagnąć ten katar,któy jest wodnisty, i ma go na całej buzi wysmarowany, fujjj. Macie jakies pomysły?