Hej Dziewczynki po wekeendzie!!!
Lenka-Sto Lat!!!!
Patra zdrówka życzę dla Kacperka i tego żebyście szybciutko wyszli ze szpitala zdrowi

Czytałam o cenach fryzjera,
Stopi to faktycznie sporo zpłaciłaś, tylko szkoda że chociaż efekt tak do końca nie był taki jak powinien. A ja chodzę tylko jak chcę fryzurkę na jakąś większą imprezę i płacę ok 30-40zł a upina mi tylko częśc włosów bo gdyby chciała wszystkie to by zbyt długo czasu zajęło. A końcówki podcina mi teściowa, ale mojego brata
BeataZ a mi te błekitne wózki sie podobają, są bardzo ładne i czasami też się zastanawiam czy takiego nie kupic (bo też będę zmieniac) ale powiem Ci że ten czerwony jest też ładny, myślę że taki bym wybrała, bo ten akurat mi się podoba, poza tym dziewczynka też może byc w niebieskim, ładne są jeszcze jasnozielone (a raczej pistacja) taka jaka jest tutaj
HIT LIRA 4 wózek spacerowy EUROCART wysyłka 24H (989262498) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Mała ogólnie ok, teraz śpi od 10, a mamusia buszuje po necie, pranie powieszone, mielone się odmraża, wmiare posprzątane to sobie sernik na zimno zajadam, ostatni kawałek ale mogę podzielic jeszcze na pół, jakby któraś chciała
Wczoraj przegapiłam aukcję z sandałkami dla Małej, nowe, poszły za ok 15zł, już z przesyłką

Justynko, a kurier wcześniej nie zadzwoni zapytac czy jesteś w domu?
Dzieciaki od sąsiadów często dzwonią do mnie domofonem i właśnie obudzili mi Małą!!!!! A jak pytam kto tam to ktoś już wchodzi !!!!!!! Na szczęście Troczę pospała ale wkurza mnie to niesamowicie!!!!!! Tak samo listonosz czy ulotki zawsze dzwonią ostatnim guzikiem!!!!!!!!!!!!

Właśnie zakumałam że mąż nie przełożył mi wózka do mojego auta!!!!!! Teraz to już mnie chyba rozniesie!!!!!