Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

cwaniak

była taka zawiedziona
muszę go porządnie przeszkolić co by zdał bo warunek kosztuje...

:-(

No i przyjechała ze swoją 2 m-czną Kruszynką, Boże jakie to jeszcze Maleństwo, i że moja też taka była, a teraz mały klopsik.
Zdróka życzę dla Niuni i przede wszystkim wszystkiego naj z okazji mini urodzinek

Niunią zajmą sie kuzynowie więc się troszke poopalam. Bo tutaj chodze taka znerwicowana i w dodatku jem raz dziennie, bo nic nie przełkne, i tylko wrzodów się tu dorobie 
Wiecie co T w niedziele powiedziała mojemu M? No chyba że to ja jakaś jestem niedoinformowana i może coś robie zle? Powiedziała że kto to widział żeby roczne dziecko samo nie jadło, i w związku z tym mam oczywiście pytanie- czy Wasze Dzieciaczki jedzą same? 

No i same powiedzcie czy nie mieszkam z dziwolągiem??????

Ja nie wiem czemu ona tam w ogóle pracuje

Zosia miała pobierana krew w Białymstoku przez 2 różne pielęgniarki i było ok, tylko przy wkłuciu jęknęła. A tutaj drze sie w niebogłosy- ta baba wkłuc sie nie może, kłuje mi to dziecko conajmniej dwa razy(ostatnio3)

i do tego grzebie igłą w tej małej zyłce. Ostatnio się na nia wydarłam
bo mi nerwy pusciły. Najgorzej, ze prywatnie u nas pobieraja krew tylko w tej przychodni, a do innej nie jestem zapisana i nie chce byc. 

Przetrząsnełam cały dom!!! Nie ma!!! Byłam w przychodni zapytac czy tam nie została, ale nie...A poniewaz w książeczce było skierowanie, to nie poszłysmy na badanie.

Na garaż tez juz dziś nawyzywałam

Po jakims tygodniu od zaginięcia!!! Własnym oczom nie wierzyąłm. Lezała se w trawie jakby nigdy nic.

To mnie tez wnerwia!!!!!

Az mi z nerwów niedobrze...