reklama

Lipiec 2009

reklama
BeaciaZ, Jula prawie od urodzenia pcha palce do uszu, ma wiecznie w środku podrapane, ciągnie się za nie i trze. Kilka razy byłam z tym u pediatry i kiedys miała lekkie początki zapalenia ucha, ale tak ogólnie nie ma żadnych dolegliwości więc to może woskowina. Przez nią uszy swędzą i dlatego się tam trą. Jedna pediatra mi powiedziała że ta woskowina powinna sama wylatywać a jak nie to mam zapuszczać sól fizjol. A druga pediatra stwierdziła że jak nie wylatuje to znaczy że nie ma co lecieć a ponieważ zaglądała małej do środka i nic nie widziała niepokojącego to soli nie kazała używać. Jeśli Cię to pocieszy, ja sama wiecznie uszy trę :-D:-D:-D a Jula jak widzi patyczek do ucha to aż się trzęsie i sama nastawia uszko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wystawiłam wózek na allegro, jakby któraś miała kogoś w rodzinie kto szuka wózka to pokażcie ten link pleaseeeee :)
WÓZEK WIELOFUNK. MIKRUS ALU SPRINT GRAFIT+SELEDYN (1102423503) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
a my byłyśmy dziś na basenie z koleżanką i kolegą. Fajnie wyglądałyśmy bo ja z Gosia wózkiem, pati z mają (maja ur w maju 2009 tez wozkiem) no i jeszcze jedna kolezanka z synkiem z sierpnia 2009. bylo super i z pewnoscią jeszcze pojdziemy.

ANIU , kochana to nie dlatego,zeby Cie nastarszyc, tylko u nas np. jest taki zwyczaj,z enie mowi sie o ciazy do 12tyg.. ewentulanie rodzinie, a dlatego,zeby nie zapeszyc!!!!!!!!!!!! zwlaszcza jak ktos sie staral o dzidzie :-)

STO LAT DLA OLIWKI

reklama
Wpadam na chwilkę , bo dzisiaj ostatni dzień czerwca, no i z tego co pamiętam , mamy kolejnego roczniaczka!

Oliwciu Sto lat , dużo zdrówka , pomyślności i wielu radości!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry