reklama

Lipiec 2009

reklama
Aga ale Ty specjalistka od BM-ek jesteś:-):-) Kto wiem, może coś akurat Twój M. przy niej majstrował:tak::tak::tak: W każdym razie sprawuje się nieźle:tak:
A Twój M. jest Niemcem czy Polakiem?

Mój M. wlaśnie pojechał do swojego szwagra pomóc przy żniwach, od rana go nosiło:tak:
A ja jutro ma 6 rano:szok::szok::szok::szok: idę na rozmowę o pracę, dzwoniła do mnie koleżanka, jej maż ma firmę u nas w miescie i akurat pilnie kogoś potrzbuja, wiem,że coś na kompie, ale nie wiem co, Jutro sie dowiem szczegółów:tak: Może na jakiś czas będę mogła sobie dorobić, póki czegoś na stałe nie znajdę
Bo niestety z tym bankiem nie wyszło, dlatego,ze ja nadal jestem w moim zatrudniona, a koleś potrzebuje kogś na juz i na dwa m-ce tylko, co mi srednio pasuje, bo bym musiała sie zwolnic, i straciłabym prawo do urlopu wychowawczego. A tu moze na umowe zlecenie bede mogła

Justynko
, co do Boszkowa, to ja tez jestem pod warzeniem tej wody, taka czyściutka, ciepła, no i fajnie tam jest:-) Rybki pływają między nogami, takie maciupeńkie . Podobno w tym jeziorze jest jakieś źródło i ono samo się oczyszcza

Specjalistka?? Ja juz wiem jakie beda w 2013 roku budowane :-D:-D mezul ma taka obsesje ze szok :szok::szok: ale co,trzeba swoja firme wspierac ;-):tak:

On jest polakiem ale tu wychowany od malutkiego...niestety nie ma zadnego polskiego dokumentu :-( i joni to tez maly szwabek :-D:-D
jego dziadek byl niemcem ale babcia polka co tu wyjechala i tak tu zostala...i oni wszyscy tak juz tu mieszkaja od pokolen :-D:-D
czasem jak mowi po pl to mozna sie ze smiechu przewrocic - takie smieszne slowa wymysla :-D:-D
dlatego wolimy po de sprechac :-D:-D

EWUNIU GRATULUJEMY ADASIOWI !! No i tak po cichu zazdroscimy ;) bo my jeszcze chyba za duza ta blokade psychiczna mamy...oby tak jak u was - z dnia na dzien ;):)

GRATULLKI DLA ADASIA !!!!

I STO LAT,STO LAT DLA DZISIEJSZYCH ROCZKÓW !!!:tak::-):-):-)

AGA mi tez sie podoba w jaśniejszych ,w ciemnym kudłach sie nie czułam !

Melaszek no szkoda :(((

Ostatnia edycja:
Ale mnie oczy pieką, już sciągnełam moje oczy;-) i załozyłm okulary, bo łzy ciurkiem mi lecą:-( pewnie przez tę nockę w soczewkach:tak: Mam nadzieje,ze do jutra mi przejdzie:-)
A moj FIFI śpi, normalnie drzemkę sobie zrobił o 18 i nadal śpi, tak go basen wymęczył, naznosił sobie wiaderka, piłki a nawet traktorek i sie w wodzie łądnie bawił chyba ze dwie godziny, byle w nocy spał, bo matka musi o 5 rano wstać:szok::szok::szok::szok:

Aga, jeszcze moment i się Joni puści, zobaczysz, potem bedziesz tęsknić do momentów kiedy nie chodził, ja już tak mam, bo Filip sie nauczył i wchodzi a raczej wdrapuje sie na fotele, pufy ,łóżka i genralnie ma już parę sinców, nie mówiac juz o tym ze parę tyg temu wpadł w krzki agrestu i miał pod oczkiem zdartą skórkę:szok::baffled: normalnie oczy musze mieć wszędzie

JUSTYSIU walnij sobie taki kolorek...bo naprawde rewelka byla!!
A powiem wam ze jak teraz pojade do pl to tez mam zamiar sobie blad pasemka zrobic....widzialas justysiu na nk mnie w pasemkach??

Aga, [/B]jeszcze moment i się Joni puści, zobaczysz, potem bedziesz tęsknić do momentów kiedy nie chodził, ja już tak mam, bo Filip sie nauczył i wchodzi a raczej wdrapuje sie na fotele, pufy ,łóżka i genralnie ma już parę sinców, nie mówiac juz o tym ze parę tyg temu wpadł w krzki agrestu i miał pod oczkiem zdartą skórkę:szok::baffled: normalnie oczy musze mieć wszędzie[/COLOR][/FONT]

Kurcze z tym PUSZCZANIEM niech jeszcze troche poczeka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Aguś
właśnie "przeleciałam" Twoją galerię na NK, i odnalazałm Ciebie w blond pasemkach, normalnie zupełnie inna osobą, ale w czarnych tez Ci nieźle, normalnie ładenmu we wszystkim ładnie po prostu:tak::tak::tak:

A puszczanie się Ciebie nie ominie, hehehheeheh prędzekj czy później nadejdzie ten dzień:-D

reklama
Witam , melduje się , jeszcze zyje! Mały daje mi nieźle w kość i nie mam siły pisać , czasami was poczytuje! mam nadzieje ,że w końcu się to skończy , bo ja już .., szkoda słów!
Najlepsze życzonak dla kolejnych roczniaczków!
Nie umię zmienić czcionek , ani pogrubić , ciekawe czemu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry