reklama

Lipiec 2009

Witajcie! Dziś miałam ciężki sen między 2:30 a 3:30... Tomi nas nawiedził i został do rana... Może coś mu się przyśniło, albo było mu za gorąco, bo troszkę spocony przylazł.

Adamo ostrożny z chodzeniem. Idzie jak ma ochotę, a jak chce do czegoś szybko "podejść" to tylko na raczkach. Idzie jak jest zmotywowany przez mamusię, lub jak ma akurat ochotę.

My dziś bez więszkych planów - kończymy zaproszenia i sprzątamy.

Miłego dnia!

reklama
Witam i ja moje Lipcóweczki Kochane! :-D

Na początek, troszkę spóznione życzonka Wszystkiego naj życzę naszym kochanym roczniakom! Julci, Małgosi i Joniemu

Kurcze, mój M przeczytał to co myślę o powrocie z wakacji T :baffled::szok: że aż mi się niedobrze robi :baffled::baffled::szok: Wkurzył się, ale szybko zapomniał :shocked2:

Justysia Fajnie miałaś nad tym jeziorkiem :tak: I gratki, że domek już powoli powstaje :tak:

Maylah i jak po rozmowie, ale sobie godzine wybrali, 6... :szok:

Ewa gratulacje dla Adama

Moja Mała zaczęła robić po 3 kroczki :-D U mnie dziś pada, troche mam wytchnienia od upałów :sorry2:

Ada i jaka decyzja? Jedziesz dzisiaj do babci? Ja chyba tak jak pisałaś najpierw bym do niej zadzwoniła i się upewniła czy ona naprawdę prosiła o spotkanie

Ostatnia edycja:
Kamilko, ja mam w domu ustawione tak że jak wejde na bb od razu mnie loguje. Czasem też się cykam że m przeczyta z ciekawości o czym pisze na bb, ale on raczej nie jest zbyt kumaty jeśli chodzi o to forum :-D

Ewcia, gratulacje dla Adaśka, czekam teraz aż Juluś się puści i pójdzie, ale to chyba nie prędko bo wciąż chodzi na palcach...

Madzia, oby to była ciekawa praca dająca sporo kaski :-D tylko czemu na 6 rano rozmowa?:baffled:

a u nas burza od 1-3 w nocy, no tak waliło i lało ze masakra, spać nie mogłam , za to Julka? ona przespała calutką nocke do 8:30:szok: jedynie stracha mi napędziła o 5 jak poszłam jej dać mleko przez sen. Przychodze a ona cała jak naleśnik w kołderke zawinięta, wystraszyłam sie że się udusiła. Zabrać jej nie mogę bo ona uwielbia zasypiać wtulona w kołderke (teraz ma cieniusi kocyk w poszwie ).

Po pracy będę pieć biszkopt z naszego forum, już mi raz wyszedł pyszny z owocami i pianką truskawkową. No i jeszcze chce upiec brownie podwójnie czekoladowy, oby wyszedł bo będę go piec pierwszy raz.

W pon idę do kosmetyczki, zrobię pedicure, marzy mi się to od dawna. Koszt 50zł, a M mówi a czemu sobie nie wzięłaś na dłonie i masażu ciała (300zł) szalony :-D:-D:-D

Znów leje i grzmi więc odetchnąć można od upałów. Oby w sob było ładnie , to może się przeniesiemy na balkon z imprezką.

A ja zmykam do roboty, tzn już jestem od 9, ale teraz mam towar skonczony, sniadanko zjedzone więc czas na jakiś filmik :-D

hallo :-)

maylah rozmowa o pracę o 6 rano :szok::szok::szok: to juz powinnaś być po, daj znać co ci z tą pracą wyszło,

gratulacje dla Adasia za kolejny postęp

Kamlotka dmuchnij trochę w chmurki i przyślij je do mnie, bo u mnie trochę pogrzmiało, ale deszczu nic a nic nie spadło i jak na razie to się na to nie zanosi, a trochę ochłody by się i u mnie przydało

beata26 my jak włączamy opere to "kontynuujemy przerwaną sesję" i nawet jak teraz wyłącze BB to i tak otwiera się jakaś strona no i akurat trafiło na mojego posta

Adudz moja mama jest w Gdańsku i mówiła że tam też tylko grzmi. To uwaga, bo dmucham w stronę Tczewa, zaraz i u Ciebie popada ;-);-)

Właśnie znalazłam u Małej zęba i to albo 3 albo 4, sama nie wiem

WITAM !
EWO ja tez nie moglam spac kulalam sie pol nocy z tej goraczki a jak zasnelam to okropny koszmar mi sie snil!
Nawet nie bede WAM pisać,nie wiem za duzo kawy czy slonca !:no::no::no::no:
Coś Kochana wyczówam jakieś ehhy u Ciebie ,co??

AGUS nie widzialam zaraz wejde na nk i Cie obejze;-)!
fAJNIE MASZ Z TYM TRENINGIEM JESZCZE JA TO NAPISZE;-),a powiedz ile kosztuje miesieczny koszt utrzymania takiej sesji treningowej nie liczac diety :-),nas w POlsce i tak nie stac.:-D

beatko My wszyscy pod poszewkami spimy ,a Kalo po powrocie z jeziora śpi na podlodze.
Tak sobie zażyczył !:baffled:

Melaszek jak tam praca??
Ja bym miala podejzenia co do tej pory spotkania .

moj prawie roczniak na jadl sie KArola płatków juz widze co w pokoju jest:szok:,siedze na kompie u szwagra bo go nie ma a net jest ok.

Witam Was kochaniutkie :tak::tak:

Ja juz dzisiaj po silowni :-):-) czuje sie swietnie,,,a i tez fajnie sie cwiczylo bo sie ochlodzilo...byla w nocy burza a teraz leje :tak::tak: ULGA DLA DUCHA!!
Dzidzia wybawila sie z innymi dzieciaczkami z pania i dzisiaj bez placzu :-):-)
nawet jak ta pania zobaczyl to sie do niej przytulil :szok::szok: bylam w szoku!!
ale babeczka milutka i sie ladnie zajmuje i bawi z dziecmi to nie dziwne ze ja lubia :tak::tak:
teraz posprzaalam sobie jeszcze i polozylam Joniego bo spiacy (tez po silowni:-D:-D:-D )

Wiec mam dla was troche czasu juz...lece was poczytac......:tak:

AGUS nie widzialam zaraz wejde na nk i Cie obejze;-)!
fAJNIE MASZ Z TYM TRENINGIEM JESZCZE JA TO NAPISZE;-),a powiedz ile kosztuje miesieczny koszt utrzymania takiej sesji treningowej nie liczac diety :-),nas w POlsce i tak nie stac.:-D

Ja place za wszystko 55 euro miesiecznie...ale jest w tym wszystko...silownia,rozne aerobiki i takie tam inne,sauna,picia,opieka 3x w tyg nad dzieckiem...i wogole milo tam i mozna sie za darmo kawki napic i pogadac z ludzmi :)
powiem ci ze to nie drogo jak na to bo zanim zaszlam w ciaze to chodzilam na dokladnie taki sam fitness tylko inna fitma(nazwa) i placilam 70 na miesiac.....:O

No to mowisz ze mi pasuje :) ?? to sobie zrobie :):)

reklama
Dziewczyny ja tak odbiegne od tematu i powiedzcie mi w czym wykapać dziecko na wakacjach? Bo tam jest prysznic ale bez korka w brodziku. A waniennka mi się nie zmieści i nie wiem kurcze heh ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry