reklama

Lipiec 2009

reklama
ja co prawda żadnego ciacha nie mam, zostały mi tylko wafelki więc oczywiście się podzielę

.............................

ja już uciekam do pracy więc miłego dnia życzę wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

My się dzisiaj szczepiliśmy :) przy okazji się zważyliśmy 10,3kg, zmierzyłam tez młodego na stojąco przy ścianie i wyszło 77,5cm. Adaśko zdrowy, podobał się pani pielęgniarce ;) mój niebieskooki blondyn już zaczyna podrywać na swój uśmiech. Troszkę popłakał przy wkłuciu, ale zaraz odwróciliśmy uwagę i się uspokoił.

Zamówiłam przedwczoraj podobrazia, farby, werniks i pędzle. Będą chyba jutro :) już się nie mogę doczekać!!!

Dmuchawcu ja poproszę o pierniczka! mogę rzucić ptasim mleczkiem :) Wedlowskie waniliowe - najlepsze :) Może zaraz sobie zrobię kawusię, z lodami waniliowymi i bita śmietaną... mmmmm....

Dziewczyny dziewczyny ale Wam zazdroszcze że możecie sobie tak słodkie jeść :) :) ja musze schudnąć 10kg.Co najważniejsze musze przestać jeść słodycze bo pożeram ich toooony olbrzymie. Jeszcze mam obrzydliwy brzuch po ciążach. Jak się go pozbyłyście? :> ;>

Ewa a jak tam Tomuś z gipsem ? Już coraz bliżej do końca jego męki ... a Adaś to serio podrywacz ;) będzie Ci przyprowadzał tabuny dziewczyn do domu :)) :))

reklama
Tomi radzi sobie całkiem nieźle. Sam schodzi z kanapy, przemieszcza się na siedząco po podłodze. I sam wchodzi spowrotem na kanapę. Już ponad połowa za nami więc powinniśmy wytrzymać :) Dzisiaj już czwartek. Jutro może znowu się do przedszkola wybierzemy. W przyszłym tygodniu też ze 2 razy pójdziemy a w nastepnym we wtorek ściągamy gips. Muszę poprosić lekarza o skierowanie na rehabilitację. Mam nadzieję, że mi da. Bo niektórzy lekarze chyba uważają, że rehabilitacja to luksus i nie każdemu się należy :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry