iwon3004
lipcowa mamuśka 09
Witam Mamuśki.
I ja nie pisze do Was bo smutki mnie naszły - jesień źle jednak wpływa na moje nastawienie.
Dominik tez dużo bardziej wymagający się robi z dnia na dzień... Na spacerki musimy wychodzic codzinie - bez względu na pogodę bo inaczej szału dostaje w domu. Ostatnio zakochał się w deszczu!

)
I każda kałuża jest jego a czy większa tym lepsza. Nie ważne że mamy potem wszystko do prania.... Ważne że dziecko szczęśliwe.
Justyś - bierz te nowe butki. Chyba ciut ładniejsze nawet są. Te używane maja 1 obcas zjechany a tu nówka jednak.
Aga - gratki za nowe mieszkanko. Oby dobrze Wam się mieszkało.
Chciałam coś napisać ale zjadłam swoje myśli... Buuuuuuuuuu
Trzymajcie się Kochane
I ja nie pisze do Was bo smutki mnie naszły - jesień źle jednak wpływa na moje nastawienie.
Dominik tez dużo bardziej wymagający się robi z dnia na dzień... Na spacerki musimy wychodzic codzinie - bez względu na pogodę bo inaczej szału dostaje w domu. Ostatnio zakochał się w deszczu!
I każda kałuża jest jego a czy większa tym lepsza. Nie ważne że mamy potem wszystko do prania.... Ważne że dziecko szczęśliwe.
Justyś - bierz te nowe butki. Chyba ciut ładniejsze nawet są. Te używane maja 1 obcas zjechany a tu nówka jednak.
Aga - gratki za nowe mieszkanko. Oby dobrze Wam się mieszkało.
Chciałam coś napisać ale zjadłam swoje myśli... Buuuuuuuuuu
Trzymajcie się Kochane
) i smigamy na podwórko. Mała nam grzecznie dziś spała bo M przyniósł jej łózeczko do naszego pokoju. No i chyba katar już powoli mija to i dlatego lepiej spała. Ja nadal zatoki zawalone więc głowa pęka. Miałam kiedyś punkcję robioną ale niewiele pomagła. Jestem ciekawa czy są jakieś inne sposoby na wyleczenie zatok?

,jak tam te spotkanie 1 u babci ?