Dzien doberek:-)
Kamilko przytulam Cie mocno.Przykre to jest co piszesz.

Nie wiem co Ci napisac i jak pocieszyc:-(.Moze wyslij teściowa na grzyby,jak szczescie dopisze to zabłądzi albo żmija ja chociaz ugryzie,choc swój swojego pewnie nie ruszy.
VIORECZKA co tam u Malutkiej? wszystko juz dobrze?Jestescie w domku?
ADUDZ ja juz prawie zdrowa tylko mały ma ciągle katar.Podejżewam ze jest bardzo organizm osłabiony przez ta ostatnia szczepionkie.Chyba zaczne byc wrogiem szczepionek i dołącze do grona Stopci.Bo juz wiem ze po szczepionkach mamy różne cyrki i chyba maja tez duzy wpływ na te jego alergie.Juz mysle o odciagnieciu kolejnej szczepionki jak długo sie da.
MAYLAH super ze znalazłas dla Nas czas

Ewa my wapno mamy od pół roku.Własnie teraz dostaje na katarek

No i ja tez mam prasowanko i bajzel ale wezme sie jak mały usnie.Choc z tym ostatnio ciezko,wyglada to tak jakby moje dziecko chciało juz zrezygnowac ze spania w dzien i kiedy ja bede sprzatac.Mam nadzieje ze to chwilowe i niedługo znów grzecznie bedzie zasypał o 13.
Po za tym to bylismy wczoraj u alergolog,w oskrzelach ok czyli nic sie chyba nie dzieje po wprowadzeniu jogurcika,bo ostatnim razem nabiał rzucił mu sie własnie na oskrzelka,za kilka dni jak nadal bedzie dobrze przechodzimy na kaszki na mleczku HA.Moze powolutku i my opuscimy grono alergików a przynajmniej tych pokarmowych,bo narazie nie licze na to ze wiosna nam odpusci z pyłkami:-)Ale jest wkoncu jakies swiatełko i dla Nas

:-).
Kupilismy wkoncu wczoraj trzewiczki,o zgrozo 160 zł.
W tej dziórze jest tylko Bartek wiec wyboru w sklepach nie mam chyba ze na rynku takie zwykłe za 30 zł.Nom ale jak mam sie tłuc z dzieciakiem do Warszawy zeby zaoszczedzic troche to dziekuje wole odrzałowac i siedziec w domu niz stac w korkach.Tym bardziej ze jedno auto wiec nie zawsze mam czym.
----------------------------------
WILSONKA faktycznie niezły klocek

))
A miałam Ci pisac wczesniej i zapomniałam,my mamy fotelik Espiro Optima on jest od 0-25 kg.Dziecko do 9 kg wozi sie tyłem.Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru,jak bym wiedziała na co sie zdecyduje to bym kupiła wczesniej i woziła tyłem.