reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny EWA jest WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobiła mi poprawkę w pracy mgr w sekunde... a ja siedziałam nad tym dosłownie pół dnia i sie poddałam...

ale jestem tempa z Worda hehee

DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny EWA jest WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/B]:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Masz racje, Stopciu:tak: Od dawna to wiem.

Ja sie dzis do miasta wybieram choc zalezy jaka bedzie temperatura. Póki co -12:baffled: Pewnie ciut sie ociepli do 10tej, prawda? Nie chciałabym dziecka umrozic. Poza tym bedziemy co chwila wchodzic do sklepu na moment wiec moze nie zdążymy zmarznąc.
Zaraz zasiadam i robie sobie liste zakupów.

Na prezenty dla Rodziców zamówiłam ksiązki z netu i ida juz dwa tygodnie:baffled: Musze je jeszcze wysłac poczta wiec czarno to widzę.
A my z męzusiem wymyslilismy , ze w tym roku kupujemy sobie prezent na spółkę- drugi komplet talerzy luminarc:tak: No i fajnie bo miałam nie lada dylemat co mu kupic, a talerze sie przydadzą:-)

Sprzatnełam wczoraj cały pokoik małej- wszystko jest wyszorowane -nawet obrazki na scianach-czyli tak jak lubie:tak: Podłogę wypastowałam sidoluxem i jestem zadowolona. Dzis robie korytarz!!:cool2:

Do konca jeszcze daleko, no ale juz blizej niz wczoraj:-D

Dobrego dnia, Kochane!
Pa!

Aniu powiedz mi jak potem zmywasz ten sidolux? bo pamiętam jak moja mama pastowała podłogę sidoluxem to co jakiś czas kupowała taki specyfik do zmywania i męczyłą się z jednym pokojem pół dnia coby rozpuścić te wszystkie warstwy sidoluxu(a)... no i właśnie dlatego ja tylko myję podłogę płynem, a fjnie by było, żeby tak czasem zabłyszczała :-)

-----------
Stopi bez przesady... ja po prostu worda znam w stopniu w miarę zaawansowanym (potrzeba mnie zmuszała do poznawania coraz to nowych funkcji). Także jakby któraś również miała z nim jakiś problem to służę pomocą :-)

Właśnie Adik skończył śniadanko. Jak na razie ma 37st. Poczekam jeszcze i zobaczę czy będzie wzrastać. Może poradzimy sobie już bez lekarza... to jest najgorsze, że szykujesz się na wizytę, a tu temp spada, kaszel się zmienia i co? no nic... czekam. Najwyżej jutro pojedziemy jakbym dalej miała wątpliwości.

My o spacerku dalej możemy tylko pomarzyć. tomi natomiast jedzie dzisiaj do mojej mamy przed południem. Już ponad tydzień u niej nie był, więc będzie to dla niego niezła frajda :-)

Ostatnia edycja:
Ewa- kupuje sidolux samousuwalny(teraz chyba tylko taki jest- pojecia nie mam:no:) Pastujesz a po jakims czasie ta warstwa sama schodzi i znów mozna pastowac, nie trzeba zmywacza. Ja zmywam podłoge przynajmniej raz w tygodniu wiec od swiąt wielkanocnych juz sidoluxu nie ma:tak:. Lubię jak pachnie w pokoju po takim pastowaniu- od razu czuje się święta:tak: A podłoga tez wygląda odświętnie:-)

Czesc

Mnie chorobsko rozkłada na łopatki.. dobrze , ze Lenka na zajeciach ... w spokoju pije sobie kawke :-)

EWA ja bym poczekała, bo 37C jest w miare ok (tzn. lepsze niz goraczka)... poczekaj do jutra, moze wszytsko przejdzie.Sproj dac sok z cytryny z miodem.. albo sok malinowy. Ja profilaktycznie daje malej raz w tyg cytryne do zjedzenia :-)
I jeszcze raz dziekuje, jakbym miala jeszcze jakis problem to odezwe sie!! Praca poszla na razie mailem do profesorki...

ANNIA Ty podlogi nie szoruj tylko odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stopciu- ja odpoczywam:tak: Lenie się strasznie. A przeciez juz pod koniec lutego moge sie spodziewc mojej drugiej dzidzi i przydało by sie w domku ciut porzadków zrobic:tak:
Cięższe prace zostawiam męzowi;-). Zreszta, on mnie pilnuje, zebym sie nie przepracowywała i krzyczy jakby co:-D. Więc nie ma sie o co martwic:tak: Buziak

reklama
ANIA jak Tobie fajnie, ze druga dzidzia zaraz bedzie na swiecie.. mi sie marzy miec drugie dziekco.. :-(

U mnie to samo :( tez mi sie strasznie marzy... moze za jakis rok bede sie strac ;)

a tak wogole to dzien dobry :)
u nas noc cala przespana :) pogoda...zimno, sniezna.
nie chce sie wychodzic.
pije z D kawke a on za chwile jedzie do pracy..wiec piszcie bo bede<sama i bedzie nudnawo...;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry