• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
dokladnie...zaraz staje mi jakas kluska w gardle i lzy same sie cisna...wole nie patrzec na takie programy...wspolczuje bardzo rodzicom i samemu dzieciaczkowi:(

STOPI dzwonilam tam ale basza steuerberater ma urlop az do swiat...bedzie po nowym roku...ale bede tego pilnowac bo sama jestem ciekawa...chaba ze sie spieszysz to podzwonie po innych(numerow w necie sporo;))

dokladnie...zaraz staje mi jakas kluska w gardle i lzy same sie cisna...wole nie patrzec na takie programy...wspolczuje bardzo rodzicom i samemu dzieciaczkowi:(

STOPI dzwonilam tam ale basza steuerberater ma urlop az do swiat...bedzie po nowym roku...ale bede tego pilnowac bo sama jestem ciekawa...chaba ze sie spieszysz to podzwonie po innych(numerow w necie sporo;))

Spokojnie... po Nowym Roku moze byc... Tylko nie wiem czy mam zbierac po znajomych jakies paragony hehehe

EWA ja zawsze rycze na takich programach...i szkoda mi i dziecka, ale chyba rodzicow bardziej.. Troche jestem zla, ze przed swietami serwuja w uwadze co chwila takie reportarze z CZD... bo non stop rycze :-( ale musze je obejrzec

kurcze niby jestem na zwolnieniu to powinnam mieć masę czasu na BB a tu lipa, bo wciąż z Julką coś robimy, a jak mam chwilkę to nie zdążę nic napisać, ale Was podczytuję :-)

u nas tak sobie, rozlazł mi się jeden szew i wygląda bleeeeee, a to z mojej winy bo mam zakaz dzwigania, ale oczywiście Julkę parę razy brałam na ręce.

Mała nam się od 3 nocy budzi po równo 6 h snu tj ok 3 nad ranem i jęczy i stęka. Puszcza bąki i przy nich się pręży i płacze jakby miała kolki. Espumisan nie działa, bujaczek też nie. Jedyne co nam zostaje to zabawa i pada zmęczona ok 6.

Prezenty już kupione, dla Julki miała być lala typu baby born, ale dostanie z biedronki taką fajną matę z wielką głową zwierzaka dokładnie LWA. Jak tylko to zobaczyła to zaczeła ryczeć jak lew, śmiać się do niego, więc mikołaj musiał jej kupić :-D

Zmykam od kompa, bo mnie boli brzuch i te rany. Pisałam na kulinarnym, proszę o pomoc i liczę że mi doradzicie co bym przy stole wigilijnym nie siedziała o samymch chlebie i wodzie :-D:-D:-D:-)

Miłego dzionka , buziaki :***

reklama
BEATKO uwazaj na lapke!! nie podnos ciezkich rzeczy a ni Julci tez nie!
Z tym wstawaniem to ci kochana wspolczuje :O:O o 3 rano :O:O no bym chyba zwariowala po tygodniu... a taki Espumisan mozna dawac malym dzieciom?? :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry