Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak jest bardzo źle daję jej nurofen, ale staram się unikać. Żele nie skutkują
I tu pytanko do Was- czy Wasze dzieciaczki gorączkowały przy ząbkowaniu? Jakie miewaja inne objawy? Martwie sie czy aby nie oceniam źle sytuacji- może małą coś bierze?
Może to nie zęby? Do lekarza wolałabym nie iść bo niby z czym? Ani kaszlu, ani kataru, no i 37,3 to nie tragedia, a na poczekalni w przychodni tłum dzieicaków z grypą
Ułożone główka w dół, główka bardzo nisko, szyjka już zgładzona ale zamknieta jeszcze. Dzidzi juz się "wstawia". Więc lekarz kazał mi sie szykować do porodu juz na koniec lutego:-)
Na oddziale poporodowym pewnei mi sie nudzic będzie to bym Ci cosik pikantnego skrobneła

Zresztą podam nr na tajniackim. U mnie telefon czynny 24/h
Ale nie zawsze odpisuje bo czasem brak środków!!! Tak jak teraz 

Z innych to rzadkie albo dużo kup.. standardowe ślinienie, pchanie rączek do buzi. Tak więc Zosieńka na pewno cierpi z powodu zębolków a do przychodni to nie ma co się cisnąć 

Daję na noc czopka nieraz jeszcze cos nad ranem albo dopiero koło 12-1 w nocy jak juz spac dłuzej nie moze czasami wytrzyma i do 3-4 i w tedy tylko raz dziennie.No ale jak jest bardzo dziecko płaczliwe to i w dzien mu czasem dam bo mi go szkoda jak ma mi płakac na rękach cały dzień i nic nie zjesc a tak to choc cos w dziób cos wcisne.