• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dostałam sms od Agi

"Witaj. Jonathan po operacji. Teraz jeszcze śpi po narkozie... operacja się udała ;). Teraz czekamy aż się obudzi :) Pozdrawiamy."

reklama
Nie ma za co Beatko no wkońcu z jakichś powodów nie ma go u mnie :-D Ale z Wami to ja się zawsze podzielę :tak::-D

========================

Patra jeśli będziesz coś odpisywać Adze, to prześlij gorące uściski od ciotki i koleżanki

Cześć Babeczki!

Melduję się w końcu:tak:

U nas średnio na jeża. Zosi nadal czwórki wychodzą- na dziąsłach bąble, przez 3 dni miała stan podgorączkowy, robi rzadkie kupy i drze sie całymi dniami:confused2: Jak jest bardzo źle daję jej nurofen, ale staram się unikać. Żele nie skutkują:no: I tu pytanko do Was- czy Wasze dzieciaczki gorączkowały przy ząbkowaniu? Jakie miewaja inne objawy? Martwie sie czy aby nie oceniam źle sytuacji- może małą coś bierze?:eek: Może to nie zęby? Do lekarza wolałabym nie iść bo niby z czym? Ani kaszlu, ani kataru, no i 37,3 to nie tragedia, a na poczekalni w przychodni tłum dzieicaków z grypą:baffled:
Wiem, bo dzis z samego rańca byłam w tejże. Miałam usg -dziecię moje według pomiaru usg ma już 3100g:szok: Ułożone główka w dół, główka bardzo nisko, szyjka już zgładzona ale zamknieta jeszcze. Dzidzi juz się "wstawia". Więc lekarz kazał mi sie szykować do porodu juz na koniec lutego:-)

A ja ostatnie zakupy robie, pranko, prasowanko, czekam na przesyłki z allegro, torbe do szpitala pakuje itd.

Fajnie, ze tak duzo piszecie.
Patra- skoro mozna do Ciebie wysyłać erotyczne smsy to i ja poproszę o numer:tak:Na oddziale poporodowym pewnei mi sie nudzic będzie to bym Ci cosik pikantnego skrobneła:-D

Aga trzymam kciuki za Jonika!!!:tak:

Dmuchawcu skoro nie piszesz to mamy rozumieć, że na USG dziecię nie pokazało co ma między nogami? w tym momencie pewnie jest już tak skulone, że ciężko zobaczyć co tam chowa...

kolejna wiadomość od Agi:

"Jonathan się obudził ale jest trochę 'pijany'. Ma środki przeciwbólowe to narazie nie płacze :) potem się jeszcze odezwe. Buziaki dla wszystkich dziewczyn!"

Tak więc póki co jest dobrze :tak:

Aniu jak tak bardzo prosisz to Ci podam :-D Zresztą podam nr na tajniackim. U mnie telefon czynny 24/h :-D Ale nie zawsze odpisuje bo czasem brak środków!!! Tak jak teraz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do gorączki to Kacper miał i 39 stopni :tak: Z innych to rzadkie albo dużo kup.. standardowe ślinienie, pchanie rączek do buzi. Tak więc Zosieńka na pewno cierpi z powodu zębolków a do przychodni to nie ma co się cisnąć :no:

No i już wiem na pewno że męzul 14tki nie dostanie.. Tylko osoby zatrudnione do 7 stycznia. Tak więc lipa niestety :nerd:

Ostatnia edycja:
Patrycja szkoda kasy:-(tak na nią czekałas.
Fajnie ze u Jonika wszystko dobrze,Super wiesci:tak:
Kamilko no u mnie dzis słonka juz nie ma było wczoraj i chyba wróciło do Ciebie,jak bedzie tyle wracało co do mnie docierało to kilka dni cierpliwosci bo to potrwa:tak:
Dmuchawcu fajnie ze dzidzia wszystko dobrze i dorodny dzieciaczek bedzie bo teraz dobrze mu sie rośnie na koniec:tak:
Alan przy zabkach tez sie pluje,gorączka raz wieksza raz mniejsza,kupki nawet i 6 w ciągu dnia,dobrze ze choc w nocy nie wali.No i maruda czasami taka ze zwariowac idzie do tego robi sie wtedy naprawde niegrzeczny i złośnik:crazy:Daję na noc czopka nieraz jeszcze cos nad ranem albo dopiero koło 12-1 w nocy jak juz spac dłuzej nie moze czasami wytrzyma i do 3-4 i w tedy tylko raz dziennie.No ale jak jest bardzo dziecko płaczliwe to i w dzien mu czasem dam bo mi go szkoda jak ma mi płakac na rękach cały dzień i nic nie zjesc a tak to choc cos w dziób cos wcisne.
Patrycja jak juz piszesz takie gorące smski to i ja jutro jednego poprosze wieczorkiem bo mój na nockę idzie i mi będzie smutno,numer gdzies na tajnym jest:-D

Witam:)
Ja tylko melduję,że żyję.
U nas ok, dziś po raz pierwszy zostalam z dwójką i było ok, nawet mialam czas żeby ladnie posprzatac wszystko:)
Kacperek chyba juz zaakceptował siostre chodz nie raz okazuje jeszcze zazdrość, w szczegolnosci ppodczas karmienia cisnie się na rece, ale dajemy rade, ja specjalnie zostawiam n.p mała z mężem zeby wyjść na spac3erek z tylko z kacperkiem,
jakoś leci, gorzej z nocami, mała budzi się co 2-3h ale podczas zmieniania pampka strasznie krzyczy i budzi brata... no i te jej pobudki nocne długo trwaja, no ale zleci mam nadzieje ze to szybko, ogolnie marzy mi się obudzić w czerwcu :) chce juz cieplo,

pozdrawiam Was wszystkie buziaki!!

reklama
Beacia mój męzul ma w tym tygodniu na 22 więc też czekają mnie samotne wieczory :-D Więc możesz na mnie liczyć hehe

Ada będzie już tylko lepiej!! Niedługo noce Ci się uspokoją. A do czerwca już bliże==j =niż da=le=j
!!
'W{=łaśnie wtrącił mi si e łosiek :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry