Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, zobaczę w aptece. Biorę żelazo 2 razy dziennie i jem buraczki i czerwone mięso i dużo owoców i warzyw. A bierzecie już jakieś witaminy, bo mi lekarz od 7 stycznia kazał brać feminatal400 kosztują 50 zł. Wcześniej nie pozwolił żadnych witamin tylko kwas foliowy.AsiaJan86 Na anemie polecam buraka. Juz o tym pisalam ale jest naprawde dobry. COLFARM - zioła w tabletkach- Burak czerwony - 120 tabletek ok. 30 zł (1-2 tabletki 3 razy dziennie = 0,5 l swiezego soku z buraka).

Ja mówię do brzuszka jak do NIEGO i mój M. się wtedy zawsze burzy bo chce dziewczynkę i do brzuszka mówi jak do NIEJ:-) Już nie mogę się doczekać jak lekarka określi płeć;-)
. Ale mój M. twierdzi tak samo jak Kasikom z ta urodą bo ja tez częściej wyglądam jakbym nie wyglądała.:-( Jak nie jakieś chrosty, to znowu jakieś inne plamy.... I co gorsza mam wrażenie że włosy mam tez ciut słabsze niż do tej pory. A włosy to mój atut