agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
o matko :O ale ja kiedys mialam podobnie to wiem jak sie czulas
moj nie chce spac a i tez nie bede go dzisiaj kladla bo spal do 10 :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzisiaj budziła sie w nocy co godzinę
Nie mam pojęcia co jej sie stało. Tak juz ładnie sypiałą...A teraz idzie sie załamać:-(
Nawet wieczorne skurcze mi ostatnio nie doskwierają. Może to dlatego, ze jest teść i robi mi zakupy, zmywa naczynia, lata za Zosią i obiera warzywa na obiad
?
). No i będę prasować malutkie ciuszki- to juz ostatnia porcja będzie
.
Z cukrem bym nie ruszyła za chiny ludowe
) 

Oto lista ulubionych:
Mamy z mężulem ubaw z niej.
Ale pewnego wieczoru szłyśmy z tą kolezanką do toalety, ktora nie była w domku, a w oddzielnym budynku i ja zgubiłam po drodze tampon
Na nastepny dzień siedzimy przy ognisku z tym najstarszym kuzynem, jego kumplami i innymi ludźmi z ośrodka, a mój 4-letni kuzynek przynosi mi ten tampon oblepiony mokrą trawą i mówi uradowany ile sił w płucach:"ciociu znalazłem twój sprzęt!!"

Do końca zycia tego nie zapomnę
Tośka tez czymś się struła i od wczoraj ma biegunkę i w nocy spała z nami bo bolał ją brzuch, mam nadzieję ze przejdzie bo szkoda mi jej. Humor ma dobry ale dzisiaj jak się ganiałyśmy po domu to się przewróciła i uderzyła głową w kant drzwi- ogromny guz, na szczęście nie trzeba szyć bo ranka mała..tak szalałyśmy
tak trzymac:-):-):-)

Nie tylko Ty tego nie zapomnisz hehe pewnie u was w rodzinie to już legenda 

Widze że nie tylko ja miałam tamponową wpadkę 

"