Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiec jesli mozna to ja bym bardzo chciala dopisac sie do waszej listy![]()
Dziewczyny, moze ma glupie pytanie, ale czy ktoras wie ile czasu nasze dzieci przesypiaja a ile sa przytomne w naszych brzuszkach?
Czy takie malenstwa potrzebuja tyle snu co kazdy czlowiek, wiecej, mniej?
Tak mnie jakos natchnelo to pytanie, zastanawiajac sie czy jak siedze w pracy to moje dziecko z nudow zasypia, jak mama![]()
...Gemini tgo rodzaju wątpliwości to chyba właśnie jeden z podstawowych objawów ciąży...wogole oprocz tego ze bola mnie(ale juz rzadziej tak intensywnie) posladki/ kregoslup, czesto siusiam, jestem senna i taka ciagle zmeczona nic mi nie dolega. brzuch wcale nie boli, nie wymiotowalam ani razu, ogolnie jest ok, az sie boje( NA SERIO) czy aby wszystko w porzadku, czy na pewno jestem w ciazy ;-)
przepraszam za przeklenstwo ale -CHOLERKA JASNA na serio sie boje!!!czy to normalne??? czy ja jestem nie normalna???![]()

jestem taka brzydka, okropna, paskudna jakbym cale noce i dnie charowala , a przeciez nie pracuje i spie kiedy tylko mi sie zachce.....