reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja sobie ucięłam drzemkę poobiednią która :baffled::nerd: trwała 3 godziny :szok:
nie wiem co ja ze sobą w nocy zrobię:confused: ,
chyba męża będę molestować :blink:

Ja pierwszą ciąże też przenosiłam około 2 tc ale mam nadzieję ze tej nie przenoszę i będzie w miarę w terminie. Jak narazie miałam 2 usg i termin wyliczony z OM zgadza sie z tym usg wieć jest szansa :-)

reklama
Jak ja wam zazdroszczę że możecie spać w dzień ja jakoś nie mogę
Córka po obiadku przysnęła później poszliśmy na spacer i na sanki a jak zaszliśmy do mojego ojca to kibicowaliśmy naszym
Teraz mój chop poszedł usypiać córeczkę

Witam babeczki, te nowe i te "stare" Wlasnie latalam troszke po necie i znalazlam bardzo fajniarski artykulik,jezeli jeszcze go nie czytalyscie to naprawde polecam, musicie wejsc na: babyonline potem ciaza i porod a nastepnie wejsc w "opowiesci nienarodzonego dziecka" Mowie Wam niezle sie usmialam:-)

Ja bym spała w dzień, czemu nie, ale nie bardzo dam rady, przy tej mojej dwuletniej wyjątkowo ruchliwej córeczce :tak:

Hejka:-):-):-)

Ja już spowrotem od rodziców:-) Mały oddelegowany do spania i mam wolneeeeee. Mam zamiar zaraz włączyc sobie "mamma mia":tak: ku niezadowoleniu mojego męża ale co tam, on mnie codziennie katuje "rodziną soprano":baffled:

Iwon mi też bardzo krwawią dziąsła:-( Poprzednia ciąże też tak miałam. Elmax niestety nie pomaga:sorry2:

Anika jutro sądny dzień dla Ciebie:-) Coś czuję, że bedziesz miała dziewczynkę:tak: Mi dzisiaj śniło się że urodziłam dziewczynkę. Była taka słodziutka i miała czarne włoski:tak:

Witam nowe mamy:-) Pewnie będzie Wam ciężko na początku wbic się w to ogromne tempo z jakim dziewczyny piszą ale nie poddawajcie się:-D

Sylwia ale Ci dobrze, chętnie wyłożyłabym się na kanapce przed tv pod kocykiem, z gorącą czekoladą w ręku, oglądając byle co. Ale trzeba pracować :baffled:

No i szczerze w ten rytm jest się bardzo ciężko wbić :-p:-D

Lorien mi też jest ciężko:-( Zawsze jak czytam to chciałabym coś odpowiedziec, dodac od siebie ale zanim dobrnę do końca to już zapominam albo poprostu już się nie chce:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
oj dziewczynki czasem to naprawde ciezko nadazyc, w koncu sporo nas jest tutaj. ja juz po mezowskim rosołku jestem. ale dzis mi dogodzil. hehe.

Do góry