Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anika trzymam kciuki za wizytę i żeby dzidziuś pokazał co tam chowa(...)myślę o tym, ze jutro mamy widzenie z dzidzią na USG z nagraniem (może poznać płeć mej fasolki!).
Oj Izabel ja już ledwo ciągnę i mam nadzieję, że zafunduję sobie w końcu taki tydzień (ale niestety jeszcze nie ten)
(...) Fajnie było posiedzieć w domu ten tydzień i odpocząć, odstresować się.
U mnie to samo Iwon - aż czasami boję się myć zęby, dentysta mi zalecił robić płukanki z szałwii, żeby uniknąć ewentualnych zapaleń dziąseł.(...) Mnie natomiast zaniepokoiło to, że mam strasznie wrażliwe dziąsła i przy dzisiejszym porannym myciu ząbków miałam sama krew w ustach!!!
Jak ja wam zazdroszczę że możecie spać w dzień ja jakoś nie mogę

powodzenia jutro na USG:-)
czasem dobze jest zatesknic
jutro do szkoły wiec pedze pod prysznic i powoli sie bede kładła pozdrawiam was mamuski i do nastepnego:-)
i w dodatku kilka razy usłyszałam, że bardzo ładnie wyglądam więc odrobinkę się podbudowałam.

W BIALUTKIM ŚNIEŻKU. PIERWSZY RAZ MIAŁAM, AŻ TAKIEGO LENIA. NIC NIE ZROBIŁAM PRZEZ CAŁY DZIONEK TYLKO PRZEWRACAŁAM SIĘ Z BOKU NA BOK WYMYŚLAJĄC CO BYM ZJADŁA 
OD POBIERAŃ KRWI MOJE RĘCE WYGLADAJĄ GORZEJ NIŻ U NARKOMANKI Z 10-LETNIM STARZEM CAŁE W WYLEWACH ) WIEĆ MOŻE WY MI COSIK PORADZICIE ...