Kasiakom i Anika - zycze Wam z calego serca dziewczynek :-) Mojaj mama stwierdzila wczoraj ze jesli Groszek faktycznie bedzie Groszkiem to moze postaramy sie pozniej o dziewczynke bo na starosc lepiej miec corke niz syna

Nie wiem jak Wy ale ja nie lubie byc w ciazy - ciagle cos mnie martwi, kazde zaklucie w podbrzuszu to ja jestem spanikowana, boje sie kichnac, pierdnac itp

Moze takie hopochondryczne akcje mi przejda za jakis czas....
Anika - przykro mi ze masz wymioty - ja uchowaj Boze cala ciaze mam spokoj ale slyszalam ze mdlosci moga sie nagle pojawic

Moja kolezanka miala wlasnie kolo 5 mca gdy myslala ze teraz juz z gorki
Olcia - ja morfologie mialam koncowka listopada, potem w styczniu i ide na kontrole do gina za dwa tygodnie i przed ta wizyta mam sobie zrobic morfologie i mocz. Usg mialam milion razy bo mialam krwiaczka i obserwowalismy jak sie wchlania (ale przynajmniej z szesciu roznych lekarzy robilo usg na roznym sprzecie i kazdy potwierdza ze maly ma nozki, raczki itp :-)
E-mama- capucino marcepanowe? To jest cos! Nie moge Was czytac bo potem moj M w glowe zachodzi skad ja mjam dziwaczne zachcianki
Robaczek - ale noc :-) Gratuluje ze spalas cala noc, ja teraz spie jak zajac pod miedza, kazdy szmer i ja mam oczy jak 5 zl

Nie wiem juz co mam robic, meliske pic przed snem?
U mnie dzis niby spokoj, lezakuje sobie bo mnie cos pokluwa w boku. Myslicie ze to sie wiezadla rozciagaja? Po no-spie tez kluje wiec moze wiezadla

Ja to panikara jestem skonczona