M
MALENSTWO 33
Gość
Witam się z ranka szykuje sie własnie dziecko do przedszkola a ja na 8:30 do lekarza odezwę się jak wrócę to gdzieś kolo południa bo będę musiala zaniesc zwolnienie do przacy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na szczęście trądzik, uczulenie, czy jak tego nie zwać. omijają twarz i dekolt, chociaż tyle. przed ciąża nie miałam problemów z cerą, czasem czulenie na wodę, ale to tylko na dekolcie, a teraz, masakra

. Dziś idę do gin (podobnie jak wiele z Was) i się dopytam, co lepsze dla dzieciaczka.
. Mam nadzieję, ze jak w przyszłości zdecydujemy się z M na drugie dziecko, to to, które noszę teraz w brzuszku, zareaguje podobnie jak Twoja córcia
.
Przynajmniej dla mnie
. Ja obroniłam pracę magisterską właśnie 13-tego w piątek o 13-tej :-):-):-). I to nie na 3 tylko na 5 ;-). Od tego czasu ta data dla mnie nie straszna
.

a ja na to że ta dziurka robi sie dopiero w szpitalu i nie mogę pokazać. I mały już dał mi spokój.