Monia wapno mozna brac w ciazy ale jesli piszesz ze masz masakre na plecach to chyba to hormony - ja mam taka tragedie ze nie moge sie w lustrze ogladac
Pielegniarka w szpitalu powiedziala ze to hormony
A tak w ogole to milego weekendu dziewuszki, ja zmykam z moim mezem na randke (romantyczny obiadek a potem kino - "Dziwny przypadek Benjamina Buttona") - moj maz jest niby na miejscu ale tyle pracuje ze w weekendy mi sie stara to rekompensowac
Usciski
A tak w ogole to milego weekendu dziewuszki, ja zmykam z moim mezem na randke (romantyczny obiadek a potem kino - "Dziwny przypadek Benjamina Buttona") - moj maz jest niby na miejscu ale tyle pracuje ze w weekendy mi sie stara to rekompensowac
Usciski
. Mój M wczoraj powiedział że nie będzie mnie masował po plecach bo nie chce by krostki przeniosły sie na niego 
jadę w środę do Łodzi. Troszkę długawa wycieczka, ale w W-wie dostałam szału dzwoniąc po prywatnych klinikach
robią łaskę, że chcą rozmawiać... co do pytanek to mam ich dużo i jeżeli mogła być mi cosik doradzić była bym BARDZO BARDZO wdzięczna
Najbardziej dręczy mnie wyjazd mojego TŻ w poniedziałek na tydzień i opieka nad psiakami (codzienne czyszczenie i sporo schylania) czy po badaniu dam radę, jak się będę czuć, czy ktoś powinien ze mną być w domku ... teraz jak mogę się Ciebie Kochaneńka popytać o badanie zapominam co chciałam wiedzieć ... 
Z tym że było tak tylko przez 1 trymestr. Teraz już nie mam takich problemów.:-)