reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Teraz troszkę ochłonełam bo psiaki mi "mordkę liżą" i pocieszają ile się da ... teraz uciekam z nimi na spacerek ... świerze powietrze czasami robi cuda ... papieroski odstawiam w ciemny kąt ...
Jeszcze raz ślicznie dziękuję Wam, że jesteście :zawstydzona/y:

beata1973 Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci. Ciezko mi jest cos wiecej napisac w takiej sytuacji... Dobrze, ze nie cierpiala i z pewnoscia nie chcialby zebys Ty cierpiala z jej powodu.

Ostatnia edycja:
Betao chyba Cie bardzo rozumiem. Dziś mija tydzień jak pochowaliśmy moja babcie. Miała 72 lata i wczoraj przez przypadek dowiedziałam się, że tak na prawdę babcia miała raka wątroby i od tego to wodobrzusze. Beatko jedyne co Ci powiem to to, że Twoja babcia nie cierpiała. Moja umierała w strasznych męczarniach a przez całe życie pomagała wszystkim jak mogła. Ale ja już myślę o tym z wielką tęsknotą za nią a nie żalem i smutkiem. Fakt-brakuje jej na codzień ale tam gdzie jest ma anielski spokój. I wierzę, że Twoja również. Mordka do góry*))))

Anetko 83 witaj ponownie pewnie ze pamietamy i oczekujemy na dobre wiesci od ciebie a zobaczysz nawet nie bedziesz wiedziala kiedy przyjda czas szybciuko leci powodzenia i pozdrawiam serdecznie:-)
Sweetheart 79 witaj serdecznie w naszym gronie lipcowek pozdrawiam;-)
Beata 1973 rowniez jest mi niezmiernie przykro trzymaj sie cieplutko :-)
Jak rowniez witam wszystkie mamusie w ten ponury i padajacy wtorek, dzisiaj ide pierwszy raz do szpitala na badanie kontrolnie, od tej pory tylko szpital sie mna bedzie zajmowal a nie rodzinny doktor.Juz sie nie moge doczekac wyznaczenia daty na usg a powinna miec ja juz oklo tygodnia :tak: you hoo, wkoncu sie bede mogla dowiedziec cio tam malego rosnie we mnie czy na rozowo czy niebiesko:-).

reklama
Beatko bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. trzymaj sie kochana i nie pal juz....
Monia trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte kontrolna...
ja dzis drzemke zaliczylam popoludniowa, myslalam ze mi pomoze ale jakos jeszcze bardziej nie mam sily i ochoty na nic.
pozdrawiam

Do góry