reklama

Lipiec 2009

Ja jestem umówiona na 10 listopada na usg:)

A co do mówienia to mimo tego, że chciałabym utrzymać to w tajemnicy do 3 miesiąca to cała rodzina nam kibicuje i trzyma kciuki po ostatnich wydarzeniach, więc nic się długo nie ukryje..hihiihhii

reklama
Sam nie strasz tym brzuchem, bo to moja trzecia ( czwarta...) ciąża. I fakt coraz większy brzuch się pojawia, a dzieci coraz mniejsze. :)

Kames, kobieto gdzieś Ty tego szefa znalazła?! Słów brakuje

Ja mam jakiś problem z wklejaniem zdjęć, więc się nie podejmuje ... na razie. Ale pierwszy na 7 dni przed @ to nic nie pokazał, drugi na 4 dni przed, pokazał drugą bardzo słabą kreskę , myślałam że to pomyłka, a trzeci w dniu terminu juz pokazał całkiem wyrażnie. A następnego dnia poszłam do gina i na usg wyszło. :)

Ja już jestem na zwolnieniu - z powodu poprzedniej ciąży..... problem w tym, że powiedziałam o mojej ciąży szefowi kiedy chciał mi wręczyć wypowiedzenie...a tu się nie udało....i myśli że to wymyśliłam na biegu :( szokkkkk...

To wszystko tyczy się mojej wrześniowej ciąży którą straciłam...

reklama
Alicja ja tak paplałam w tamtym roku, wszystkim powiedziałam, strasznie się cieszyłam i nie widziałam powodu, żeby trzymać to dla siebie. Później nie było fajnie jak trzeba było wszystkim powiedzieć o poronieniu:-(. Super, że u Ciebie jest mocniejsza kreseczka.

Kames to mamy wizytę w jednym dniu, ja na 10:30 idę. Liczę, że babka zrobi od razu USG. Sytuacji z szefem współczuję. Mam nadzieję, że uda Ci się dostać pieniądze za zwolnienie.

Kaśka74 nie chciałam straszyć, ale tak słyszałam. Zresztą Ty też to potwierdzasz;-).

betiinka ja mam gdzieś test wrzucony w szufladę, jak nie zapomnę to pstryknę foto.

NataliaSe witaj. Pisz szczegóły;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry