Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja podstawówkę 27 i Liceum Medyczne a mieszkałam na rogu Świętojańskiej z Armii Krajowej no ale jestem ciut starsza bo w maju 30 mi stuknieHej. Ale tu sympatycznie, kurcze
Magduśka - no ja w odróznieniu od Ciebie się dziś nie wyspałam bo tak jak pisałam, Mikołaj chyba ząbkuje (ma już 2 ząbki ale tylko na górze) bo budzi się co dosłownie godzinę, wierci się, wyje...biedaczek mój. Myslicie, że to ząbki? Dotąd spał jak aniołek, od urodzenia tylko jedno karmienie w nocy...
No wiesz nie zdziwię się jesli się znamy, Gdynia to wbrew pozorom taka duża wioskaJak jadę tam odwiedzić mamę albo z innej okazji, np ostanio na Witomiński na Święto Zmarłych to mam wrażenie że znam co 3 osobę..
A które szkoły kończyłaś? Który jestes rocznik i gdzie na Świętojankiej? (Nie, nie jestem z wywiadu wbrew pozorom;-)) Ja odpowiednio: 18,LO6, 26 lat, Świętojańska okolice starej poczty - przy budynku hossy na Władka;-)
Effcia ja też się pisze na spotkanie, na kwietniówkach gdzie byłam z Mikołajkiem była tylko jedna babka z Trójmiasta, a tu proszę...Rozwijamy naszą aglomeracje. Adamowicz, Szczurek i Karnowski mogą być z nas dumni;-)
:-);-)