reklama

Lipiec 2009

2nkt3wz.jpg

To ja zaczęłam sezon truskawkowy.... i bez uczulenia o dziwo!!

HA!!
Ja od kilku dni wsuwam cały taki pojemniczek na raz a Julka taki sam ma na dwa podejścia:-p:-p;-);-);-)
Pyszne są te truskawy, takie twarde i pachną jak prawdziwe:-D:-p

reklama
Ja obejrzałam Kryminalne Zagadki Nowego Yorku i oczywiście nie ma nic w tv a ja siedzę i się nudzę. kusi mnie, żeby pobuszować na allegro ale boję się o to jak to się skończy.
A ja wczoraj po Medyku byłam w Tesco i kupiłam sobie tylko banany a facet przede mną w kolejce do kasy miał gruszki i takiego mi narobił smaka, że głowa mała ale już się nie wróciłam, bo bym nie zdążyła. A i zjadła bym tak do rozpuku czereśni normalnie mam pełno gębę śliny jak o nich pomyśle:-):-):-):-)

Ja z rowerka obejrzałam How it's made i już mi sie znudził tv. czuję się wyśmienicie i chyba z tej euforii wskoczę do łóżeczka za niedługo. Chociaż chętnie posiedziałabym jeszcze buszując po neciku. Ale jutro chce szybciutko w pracy pozałatwiac potem kąpielka jakaś i podróż do 3-miast:-)
Spotkanko z psiapsiułą i tak do poniedziałku:rofl2: leniuchowanie na całego. Bez służbowego telefonu totalny luzik.
Muszę iść a spacerek nad morze, mam taka niesamowitą potrzebę że nawet na nogach bym tam zaszła:-)
A ja się zażeram pomarańczami od początku, a wczoraj wychaczyłam taką gruchę smakową. Pyszotka:-D:-D

Kobietki ja już do spania...:tak:

Godzinkę temu zrobiłam małe zakupy na allegro. 2 kompleciki, w każdym po 3 sztuki. I w sumie wydam tylko 30zł. :-):-) z przesyłką:)

Całuski i słodkich snów życzę;-):tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
Dobranoc Iwon. Ja tez spadam spać ale zachęciłaś mnie do tego allegro więc może coś na sen se zaaplikuję. Dobranoc wszystkim Mamusią i dziecinkom:-):-):-):-)

no to i ja sie szybciutko witam, chorobowo wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
deszcz leje, wiatr wieje az leb chce oderwac:angry::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
no i znowu chorobsko sie przypaletalo:-(:-(
ale damy rade;-);-);-)
ja z zakupami czekam do kwietnia, jak sie zjawie w polsce, to wszystkie sklepy moooojeeeee:-D:-D:-D:-D:-D
a co do jedzonka, dzisiaj o dziwo babeczki upieklam, polowe sama wsunelam:-):-), na obiadek kurczaczek z ananasem i mandarynkami, mniammm:-D:-D:-D
a owoce jakie mnie kusza, to winogrona i jablkaaaa, musze zawsze miec, bo jak nie ma to sie tak zdenerwuje, ze nie radze stanac mi na drodze:-D:-D
no to i ja juz mykam do wyrka, mam nadzieje ze ta noc spokojniejsza bedzie:sorry2::sorry2::sorry2:

Kobietki ja już do spania...:tak:

Godzinkę temu zrobiłam małe zakupy na allegro. 2 kompleciki, w każdym po 3 sztuki. I w sumie wydam tylko 30zł. :-):-)

Całuski i słodkich snów życzę;-):tak:;-):-)
linki linki :]

my czekamy do pon jak poznamy płec i wsio bedzie ok to szalejemy z moim choleryczkiem
Dobranoc Iwon. Ja tez spadam spać ale zachęciłaś mnie do tego allegro więc może coś na sen se zaaplikuję. Dobranoc wszystkim Mamusią i dziecinkom:-):-):-):-)
dobranoc
Papatki, słodkich snów podwójne dzieweczki:-D
dobranoc
no to i ja sie szybciutko witam, chorobowo wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
deszcz leje, wiatr wieje az leb chce oderwac:angry::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
no i znowu chorobsko sie przypaletalo:-(:-(
ale damy rade;-);-);-)
ja z zakupami czekam do kwietnia, jak sie zjawie w polsce, to wszystkie sklepy moooojeeeee:-D:-D:-D:-D:-D
a co do jedzonka, dzisiaj o dziwo babeczki upieklam, polowe sama wsunelam:-):-), na obiadek kurczaczek z ananasem i mandarynkami, mniammm:-D:-D:-D
a owoce jakie mnie kusza, to winogrona i jablkaaaa, musze zawsze miec, bo jak nie ma to sie tak zdenerwuje, ze nie radze stanac mi na drodze:-D:-D
no to i ja juz mykam do wyrka, mam nadzieje ze ta noc spokojniejsza bedzie:sorry2::sorry2::sorry2:

polecam czosnek w tabletkach drosetux homogene, propolki i prenatal syropik :] i choroba minie a i wieczorem smarowanki wickiem rozgrzewajacym :} mi pozostało resztki kataru oraz kaszlu :] w sobote pierwsze wyjscie z domku :]

dobranoc kobietki

Kochane kobiałki nie dam rady nadrobić tego co przez całe dwa dni nadrukowałyście, bo kompik zwolnił mi prawie do zera :no: chyba ściągnełam jakiegoś bakcyla i teraz cierpię ...
Życzę WAM ZDRÓWECZKA, samych uśmiechów i zera kłopotków :-):-):-)

Muszę iść na spacerek nad morze, mam taka niesamowitą potrzebę że nawet na nogach bym tam zaszła:-)
Gabiaz całkowicie się z Tobą zgadzam ;-) za spacerek po plaży gotowa bym była stanąć na głowie ;-):tak:

reklama
po długiej przerwie witam :)"stare" i "młode" lipcóweczki i ich Brzusie :-)

na początku życzę uzo Wam zdrówka, bo to teraz zwariowana pogoda, wirusy szaleją

ten tydzień miałam bardzo szalony i cięzki,
szaleliśmy na zakupach :) [ po 13-tce męża ] choć raz w roku można szaleć ;) obkupiliśmy się w ciuszki, oczywiście ja bardziej ciążowe, tzn "normalne" ale jakieś rozciągające się bluzeczki ;) majteczki ciążowe, bo inne zaczynały mnie ugniatać w brzuch, w super ciuszki obkupiliśmy Jagodę, zwariowała na punkcie "hello Kity":-D
i tak przez 3 dni, normalnie do dziś jestem wyczerpana po tych zakupach, jeszcze zostalo nam kaski na maly remoncik po przeprowadzce
a cięzki tydzień, prze moje myśli dotyczące wyników badań [ odczyn combsa] i wizyty u gina, wszystko już za nami z wielkim sukcesem :) nie wykryto żadnych antyciał :-D wszystko jest ok :) podejrzałam dzidziusia, mam nawet płytkę, jest zdrowy bombel, rozwija sie prawidłowo :) ale płci nie znamy jeszcze ;-)
to tyle u mnie...
postaram się być teraz na bierząco :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry