Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szokPokręciłam tylko głowa i poszłam, od kiedy to zostałam opiekunką obcych dzieciaków w piaskownicy?

, ja bym tak niemogła powiedziec,też mnie starsznie wkurza ja są kobiety z dzoećmi na placu zabaw i siedzą plotkują a dziecko samopas robi co chce np je piasek
. Ja jak wychodzę z Kacperem to zawsze siedzę jak ma na to ochotę razem zmin w pisakownicy i robimy razem babki 

Ja też uwielbiam z mężem układać puzle w tamtym roku dostalismy na gwiazdkę układaliśmy je na podłodze i gdy skończyliśmy zostały tam bo czasu nie było aby je przyklejić i oprawić. Wkońcu w śmingus dingus pies rano przyszedł i się na nie zlał tym swoim śmierdzącym moczem puzzle poszły do koszaWyciagnelam wczoraj mojego na zakupy i jak male dziecko uparlam sie na puzzleTeraz to dopiero bede miala co robic popoludniami :-) Jak juz je uloze (pewnie troche to potrwa bo 2000 sztuk) to oprawimy w ramke i powiesimy w sypialni nad lozkiem
Milego dnia wszystkim Mamusiom i Dzidziom![]()
:-(
na szczęście moja mama ma niezła rękę do takich polowań i conieco już zakupiła
więc jestem mega szczęśliwa, mąż spełnił obietnicę i kupiliśmy sliczną dżinsową sukienusię i 2 pary skarpeteczek z kwiatkami:-)
no ale cóż, taki mój urok; ale masz rację że przy dziecku podważanie autorytetu dorosłego nie jest dobrym pomysłem, mea culpa
zobaczymy jak będzie w praniu i jak będę żyła z innymi mamami z piaskownicy;-)