reklama

Lipiec 2009

reklama
Pokręciłam tylko głowa i poszłam, od kiedy to zostałam opiekunką obcych dzieciaków w piaskownicy?
szok :szok::szok:, ja bym tak niemogła powiedziec,też mnie starsznie wkurza ja są kobiety z dzoećmi na placu zabaw i siedzą plotkują a dziecko samopas robi co chce np je piasek :baffled:. Ja jak wychodzę z Kacperem to zawsze siedzę jak ma na to ochotę razem zmin w pisakownicy i robimy razem babki :-D:rofl2:

Wyciagnelam wczoraj mojego na zakupy i jak male dziecko uparlam sie na puzzle :-p Teraz to dopiero bede miala co robic popoludniami :-) Jak juz je uloze (pewnie troche to potrwa bo 2000 sztuk) to oprawimy w ramke i powiesimy w sypialni nad lozkiem :-D
Milego dnia wszystkim Mamusiom i Dzidziom :tak::-D
Ja też uwielbiam z mężem układać puzle w tamtym roku dostalismy na gwiazdkę układaliśmy je na podłodze i gdy skończyliśmy zostały tam bo czasu nie było aby je przyklejić i oprawić. Wkońcu w śmingus dingus pies rano przyszedł i się na nie zlał tym swoim śmierdzącym moczem puzzle poszły do kosza :baffled::-(

Hello Kobiety:-):-)

U nas pogoda nastraja pozytywnie :tak: choć z rana straszna mgła była i nie zapowiadało się dobrze a tu taki suprajs:-):-)

Normalnie chce się żyć:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczyny,

no zazdraszczam Ci Iwon bo u nas po wczorajszym słoneczko ani śladu i tylko zimny wiatr hula:-(

Natalia
zdrówka życzę, cos ostatnio Ci te choróbska non stop dokuczają

Asiu powinnaś dostać "złoty order słomianej wdowy";-) podziwiam Twoją cierpliwość, gdyby mój m tak przekładał przyjazd to myśl o piekle jakie bym mu zgotowała w domu na pewno przygnało by go do mnie wnet z powrotem;-)

Goteczka gratuluję udanych łowów, ja szczerze przyznam ze nie mam cierpliwości do ciucholandów, i nawet nie wiem gdzie takowe są w Gdańsku:baffled: na szczęście moja mama ma niezła rękę do takich polowań i conieco już zakupiła:tak:

Anika to faktycznie miałaś niemiłą wizytę na placu zabaw, mnie na pewno szybciej by nerwy puściły, niestety nie należę do tych którzy trzymają język za zębami:-( mamuśce tej dziewczynki oberwało by się niexle, a nie wiem czy z rozpędu i dziewczynka musztry by nie dostała

Izabell
nie denerwuj się tą babeczką z przedszkola, skoro nawet nie mogła nawet przytoczyć przykładu arogancji Twojego syna, pewnie robi z igły widły, i tak jak piszesz jeżeli dorośli sobie na pewne zachowania ze strony dzieci pozwolą to mają jak w banku, że dziecko to wykorzysta i tak będzie się zachowywać, i to bedzie wina dorosłego a nie dziecka

Fela niezly fajter z Twego, skoro tamten łobuziak wpatrzony w niego jak w obrazek;-)

ja dzis mam wizyte u ginki prowadzącej ciążę, a wczoraj bylam na usg połówkowym 3D, no i

na 100% będzie dziewczynka, a więc czekamy na Julkę:-):-):-):-):-)

mała pokazała co ma między nogami, i noramlnie pipkę jak nic widzieliśmy:-D więc jestem mega szczęśliwa, mąż spełnił obietnicę i kupiliśmy sliczną dżinsową sukienusię i 2 pary skarpeteczek z kwiatkami:-)

kasia kom gratuluje dziewcyznki :] mnie sie dzis snilo ze urodizlam Zosieńke -czyby jakis znak ? Mąz by sie uciesyzl jakby to jednak córa bedzie, moze w pon sie dowiemy :]
pozatym witam wsyztskie mamy w ten pol słoneczny dzien, przeziebienie wygnalam z domku, teraz zapobiegawczo łykam sobie syropek na wzmocnienie i od kaszlu bo jeszcze troche daje mi w kosc :]
a teraz zadzieram kiece i lece na jakies sniadanko :*

Kasiu już dużo wcześniej i dużo więcej miałam ochotę powiedzieć tej mamuśce z Bożej łaski ale uznałam że wrzeszcząc na nią przy dzieciach nic nie zyskam, a drugi raz jak ich spotkam i znowu będzie to samo to na pewno nie będę się szczypać, ja jestem z tych cierpliwych ale pamiętliwych ;-):-D
Fela mój póki co jest z tych co będą obrywać i wcale mnie to nie napawa optymizmem, nie chcę oczywiście mieć domorosłego chuligana, ale jak widzę Tymka który da sobie zabrać zabawkę każdemu dziecku itp to po prostu boję się o niego

reklama
Dzięki dziewczynki za gratulacje:-)

Anika wydaje mi się że lepiej być cierpliwym i pamiętliwym niż takim małym cholerykiem jak ja, przyjaciół nie zawsze sobie tym zjednuje:baffled: no ale cóż, taki mój urok; ale masz rację że przy dziecku podważanie autorytetu dorosłego nie jest dobrym pomysłem, mea culpa:zawstydzona/y: zobaczymy jak będzie w praniu i jak będę żyła z innymi mamami z piaskownicy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry