Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też sie zgadzam z tym kuszeniem o poznaniu płci...ja nadal nie wiem i cholera mnie bierze jak dziewczyny piszą ze wiedzą co maja pod serduchem...strasznie Wam zazdroszczę !!!!Annie masz racje ze forum wcale mi nie pomaga i tylko bardziej kusi zeby juz poznac plec ale z drugiej strony jestem uparta jak osiol i moze uda mi sie wytrwac mimo wszystko![]()
Iwon chcialabym zobaczyc taki widok za oknemniestety szaro buro i ponuro jak u wiekszosci :-(
ale tez byłam gospodarzem klasy, nie za zasługi bo większość czasu chodziłam na wagary, ale chyba mnie lubili :-) Ja zawsze wolałam rozważać o wartościach na "winklu" lub w "Klanie"- takie miejsce spotkań ziomali gdzie się chodziło na waksy, niż przewodzić grupie. Choć w pracy zawodowej musiałam czasem drygować i jakoś nie miałam trudności :-) Do wszystkiego się dorasta 

Bo zawsze jeździliśmy w czerwcu. Kocham morze,szum fal, słoną wodę i piasek na plaży... pięknie opaloną cerę i ten wewnętrzny spokój .