reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

hejka...nadrabiam zaległości w czytaniu forum i mam stresa...kiepsko widze!!!...słyszałam, że to mozliwe w ciąży ale żeby az tak nagle...gapie sie w ten monitor jak stara baba. A może to tylko zmęczenie bo od paru dni "połykam" ksiązki podesłane przez kumpele. Mój małżon stwierdził wczoraj, że powinnam czytac jakieś ksiązki techniczne bo mu syna zmarnuje tymi romansidłami...:)

reklama
Obiadek przygotowany :-) wiec korzystam ze sloneczka i lece z psiurkiem na spacerek zanim slubny wroci glodny z pracy ;-) Slonecznego popoludnia laseczki :-) Buziam w brzusio :-):tak::-)

dzien dobry wszystkie mamusie ja rowniez witam sie z wami serdecznie niestety tym razem w ponura srode jest ogolnie cieplo10 c ale nie ma slonca:no: jest ciemno:-(
KASIA KOM ;tak jest zawsze z innimi maluchami ale jak juz bedziesz brala swoja dzidzie na raczki zupelnie inaczej:tak:ale ogolnie fajne uczucie takie malenstwo trzymac:tak::happy:
BEATKA1973;jak najbardziej sle sloneczko ale niestety nici z dzisiejszego dnia u mnie ponuro:-(
DOSIA24;wspolczucia po wizycie, odpoczywaj sen to dobry doradca:tak:
ROBACZEK;ja proponuje abys w takim razie zrobila sobie pasemka moze nie bedzie tak bardzo widac, przykryje te czarne a zawsze doda troche odnowienia i koloru zywego z paseczkami:tak:;-)
MAMUSIAM;nie przejmuj sie te klucia to ok :tak: usiac wygodnie na kanapie i nozki wyciagnij wyskolo przed ciebie aby krewka ci plynela plynnie :tak::tak:poczujesz sie lepiej:tak:
GABIAZ; najlepiej na dola ogladnac sobie jakis dobry film i oczywiscie :tak::tak::tak:jakas przekaske DOBRA;-)
NATALIA SE; to super dobry humorek po fryzjerze zawsze poprawia;-)a jak mezus zaskoczony ???:-)
ANIKA 79; gratulacje chlopczyka :tak:moze nie bedzie tak zle z tymi skarpetkami dla odmiany wszystko w szafie poukadane;-):happy:
ASIAJAN 86; Mazury raczej nie najlepszy pomysl w takim czasie, ta podroz mogla by cie wykonczyc :no::no:ale za to gratulacje udanych zakupow:-):tak:
KARINKAA74; CYRK ale fajnie tez bym sie wybrala :tak:musiala byc frajda dla dzieci pozdrawiam:-);-)

No i pozazdroscilyscie slonka:angry: dzis juz zimno i ponuro:-(

Mialam jechac do sklepu, ale mi sie odechcialo. Kupilam sobie dwa dni temu dwie fajne sukienki, ale musze zmienic rozmiar, bo okazalo sie, ze sa za duze. To bylo mile:-D
Teraz obiad, potem do szkoly, pracy i kolejny dzien ucieka...

Hej kobitki witam się i ja. U nas wietrzyk "delikatny" aż mi autkiem po drodze rzucało i musiałam ściskać kierownicę, poza tym sporo słonka było.Ja mam nadzieję,że taka pogoda i wiatr to nam w końcu wiosnę przywieje. Byłam dziś w 3 sklepach z meblami i nic kompletnie nie ma co by mnie urzekło. Czy ja taka wymagająca jestem:confused: Normalnie brak mi słów i chyba będe się musiała zaopatrzyć w takie rzeczy na śląsku i sobie je wysłać na drugi koniec Polski....
Poza tym to jeszcze bym coś pożarła, a czuję że mam już pełniutki żołądek. Masakra jak struś się czuję dziś- tak wszystko łykam....

Moje przeziębienie przeszło na Dawida i obydwoje smarkamy jak nie wiem. Spać mi się chce cały dzień i ogólnie taka jakoś nie wyraźna jestem.Chyba będę nieźle chora. Sprzęty nam dziś przywieźli:-):-):-):-)

Witam buty kupione sunienka bedzie gotowa za tydzien i udziela mi sie juz strach i trema przed tym wielkim dniem
brakuje tylko mi sil na czytanie moze kiedys to nadrobie a wy takie jestescie kochane i wybaczycie moje lenstwo i nie obecnosc na forum

reklama
O rety ;-) ale tu tematy chodzą,chipsy,cola,browar :-):-):-)...fajnie tak poczytać przed snem....:tak:;-):tak:.....smacznych,kolorowych senków życzę !!!!

Do góry