reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Anika
dzięki za radę, bo właśnie się boję żeby nie zrobić jakiegoś"cuda" na głowie żeby się potem nie wstydzić wychodzić z domu:-D
Kasiakom
mój mąż tez mówi że jeśli się okaże że to córka to trzeba będzie jej pilnować, żeby nie robiła takich rzeczy co ja w jej wieku, to szczegół że to z nim robiłam TE rzeczy:-D:-D;-)
Dosia
leż nadal i wypoczywaj, trzymam kciuki żeby jutro wszystko było ok na wizycie

ja pojadłam kopytek i wymiękam, ale taką miałam na nie ochotę że musiałam pokonać swoje lenistwo i je zrobić;-)
mój maluszek coś dziś leniwy i trochę mnie to niepokoi, wolę już jak szaleje jak wczoraj..

reklama
Mamo Helenki są takie okazje których odpuścić sie nie da, np. ślub wieloletniej przyjaciółki, a z 2 miesięcznym dzieckiem nie zamierzam się tam wybierać

Ja dzisiaj tylko na chwilke zagladam, bo cos mnie od poniedziałku przeziebienie lapie, myslalam, ze syrop z cebuli, czosnek, miod i cala reszta pomoze, ale niestety ... jutro ide do lekarza, zeby mi cos przepisala :( pozdrawiam

Dostałam dzisiaj ciuszki ale cudeńka:-):-):-):-):-) zakochałam się normalnie.
Jutro jedziemy oglądać wózek, bo na sklepie była wywieszka. Jeszcze na gwarancji Atlantica-500 zł. Siwo-czerwony do tego fotelik i przebierak gratis i cena do negocjacji. Obejrzeć zawsze można ale mój twierdzi, że na wózek jest dużo za wcześnie:crazy::crazy::crazy: i nawet jeśli będzie fajny to pewnie i tak go nie kupimy.

A ja dziś kupiłam leżaczek w licytacji wygrałam na allegro, miałam okerślona kwotę ale że nikomu sie nie chciało zbytnio podbijać ceny to mam za 81 zł z przesyłką teraz tylko czekam na paczkę :tak:

Asia ja jak bym znalazła okazję z wózkiem na pewno bym kupiła :tak:

Witam mamusie!
Przepraszam, ale nawet nie próbuję nadrabiać waszych postów - za dużo jak dla mnie :)
Mam nadzieję, że jakoś się włączę chociaż już troche długo się tu nie odezwałam.
Niestety po ostatnich wynikach badań i zdiagnozowaniu niedoczynności tarczycy byłam w ciężkim szoku i właściwe większość czasu spędzałam najpierw na wyszukiwaniu informacji o tej przypadłości, po czym na wyciu w poduszkę :( ... i tak w kółko.
Już mi trochę lepiej, ale obawa o zdrowie malucha będzie mi już pewnie towarzyszyć do końca ciąży (a właściwie to i dłużej).
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze szkraby cieplutko!!!

witam :-)

Ja dziś mam wenę sprzątająco- gotującą. :rofl2: Ale gotowanie mi dziś nie wychodzi!:zawstydzona/y::-( Zrobiłam naleśniki francuskie ale w smaku jakieś takie feee się okazały - i nie wiem dlaczego skoro zawsze robię tak samo.:baffled::confused: Do obiadu surówka z pekińskiej kapusty była super.... do czasu gdy mi prawie pół kilo cukru do niej nie wpadło!:angry::angry::angry:
Normalnie wyszłam z siebie i z kuchni.

Teraz nadrabiam zaległości w czytaniu i spadam na Allegro.:tak:;-)

Witam się i ja w tą typowo marcową pogodę. Znowu tu zbładziłam zamiast pisać z angielskiego prace.....;-) Ale od jutra ma być juz kalendarzowa wiosenka wiec optmizm jakiś jest!!!:-D
Agorana niezbyt się do końca znam na takich chorobach w czasie ciąży u ludzi, ale trzymam kciuki coby wszysto dobrze było.
Asia, zmolestuj slubnego i bierzta ten wózek jeśli sie Wam podoba!!!! Nie ma na co czekać;-)
Beata jakoś to przeżyjesz, smacznego kebaba życzę.
Trzymajcie się cieplutko dzieweczki ja sie biorę do nauki a potem na lekcje i wieczorkiem wrócę do Was:-)

reklama
Do góry