Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zarazem troszke zmeczona otusz to bylam wczoraj z moim synusiem i siostra i jej cora na przedstawiwniu na lodzie DINSEY ON ICE . powiem sama bylo super a patrys tyle co mowil WOW WOW

ale mu sie podoblo szczegolnie CARS, ulubiona jego baja
:-)po calej imprezie odwiozlam siostre do domu i musialam wziasc jej pieska na noc dlatego ze miala dzisiaj operacyjke usuwane narzady aby nie miala dzieci:-
Po wczorajsze nocy jestem taka zmeczona, patrys przespal cala noc slicznie a tu dla od miany psiaki dlawaly koncer,
moje dwa i siostry , mowie wam gorzej niz dzieci

przynajmniej dzisiaj w pracy troszke wolniej i da sie jakos odpoczac 

nie gra w parze, powiem wam ze ja 4 miesiace po poprodzie wybralam sie z dziewczynami troszke sie rozerwac, potanczyc nie wiedzac co mnie czeka, tragedia bolace WIELKIE piersi i cieknace mleko nawet nie wytrzymalam do polnocy
musialam do domciu szybciutko scagnac, ale za to na nastepny wypad przygotowana w pelni
pupm w torbie i do lazieneczki co godzinke na sciagniecie i wtedy bulo ok
;-)
i to PIWKO mniam
;-)

ja dziś nie zrobiłam kompletnie nic - obiad mam wczorajszy, w domu bajzel, a ja cały dzień na zmianę w łóżeczku i przy kompie....