reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Oho! Widze że tu dziś jakieś pustki popołudniowe....
Kurcze zgaga mnie męczy prawie cały dzień!! I już nic nie pomaga! Grrr

reklama
Właśnie jem marchewkę z jabłkiem. ;-) Marchewka zabija zgagę a jabłko potęguje, hihihi.:zawstydzona/y::-)
Ale mleczka na tą chwilę nie wypiję:-p Może na samo dobranoc. :confused:

Zmykam spać moje drogie panie. Rano trza wstać dosyć szybko bo popadało białego troszku wiecej niż mniej i nie popędzę auteczkiem jak po suchym....
Dobrej nocki dla Was i Dzieciaczków:tak::happy:

reklama
Witam sie i ja :-)

Cały dzien po za domem i w gigantyczych korkach!! Kurcze chyba odstawie samochód i zaczne metrem jezdzic. Uwielbiam jak drogowcy robia kilka tras lezacych kolo siebie w jednym czasie.

A ja dzis nie wytrzymałam i poszlam na zakupy dla siebie!!! Kupilam sobie dwie pary butów. Nie wiem po co te drugie, bo w lipcu to butków na opcasie nie założe. A tym bardzej , ze latem zazwyczaj zasuwam w japonkach:-D:-D Ale ja juz tak mam- choroba na punkcie butów!!!
Kupiłam sobie tez sliczny płaszczyk i kurcze bylam w szoku, bo ten sam rozmiar co przed ciążą. Fajny ma krój, bo jak w koncu bede mieć taki prawdziwy brzuch to tez sie w niego zmieszcze.
Wiecie co ja znów dzis tak mam , ze wogóle nie czuje że jestem w ciązy. Szok!!!! Mam rewelacyjne samopoczucie.:tak:

Ja wczoraj wieczorem juz jedna nogą bylam gotowa do wyjscia na fajna imprezke. Juz sie ubrałam i poumawiałam ze znajomymi. I tak chciałam sie pobawic!!! Ale myśl o smrodzie z papierosów przemówiła mi do rozsądku i zostałam w domu.

robaczek_25 - co do włosów to ja z bardzo ciemnego brązu przeszłam na jasny blond dwa razy w zyciu . Pierwszy raz – balejażem, a raczej dwoma. Drugim razem musiałam zrobić ta zmiane szybko, wiec miałam ściągany kolor. I blondzik wyszedł fajny. Bałam się, ze będę miała żółte włosy, ale wyszedł super jasny piaskowy kolor. Tylko, że poszłam do dobrego fryzjera i skasował mnie za to jak za zboże. No i sciąganie koloru to niezła ingerencja dla włosa.

VILIJA - oj to ja tak jak ty chyba zrobie. W koncu po takich 9msc i porodzie trzeba "oblac" narodziny dziecka.

ASIA - fajny wózeczek:tak::tak::tak:. Podoba mi sie, cos ma z x-landera.

Do góry