reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

dzień dobry!

wyjątkowo zimowy początek wiosny, przynajmniej w trójmieście :-)

Stopi gratuluje udanych zakupów, ja tez muszę się za płaszczykiem rozejrzeć bo ja niestety się już w swój rozmiar nie mieszczę :zawstydzona/y: zatrzask na brzuchu puszcza jak tylko się zegnę :-D wyobrażacie sobie, idę do sklepu sięgam coś z półki i trach! :-D:-D:-D żegnaj S-ko :-D
Iwon współczuję zgagi, dziewczyny wyczerpały chyba limit podpowiedzi, mi nic innego nie przychodzi do głowy
Asia powodzenia z wózkiem :tak:

Rany, dziś urodziny męża - muszę jakiś pycha obiadek wymyślić, no i odgruzować chatę - jak zawsze, wczoraj wysprzątałam a dziś wygląda jakbym od tygodnia nic nie ruszyła :baffled:

reklama
Cześć piątkowo!

Właśnie jem marchewkę z jabłkiem. ;-) Marchewka zabija zgagę a jabłko potęguje, hihihi.:zawstydzona/y::-)
Ale mleczka na tą chwilę nie wypiję:-p Może na samo dobranoc. :confused:

Ja ostatnio nie mam zgagi całe szczęście, za to mam mega jazdę na mleko.
Wczoraj wieczorem wypiłam 2 pełne szklanki takiego zimnego, prosto z lodówki :-)

Na zdrowie Filipku hehe:-D

dzień dobry!

wyjątkowo zimowy początek wiosny, przynajmniej w trójmieście :-)

Stopi gratuluje udanych zakupów, ja tez muszę się za płaszczykiem rozejrzeć bo ja niestety się już w swój rozmiar nie mieszczę :zawstydzona/y: zatrzask na brzuchu puszcza jak tylko się zegnę :-D wyobrażacie sobie, idę do sklepu sięgam coś z półki i trach! :-D:-D:-D żegnaj S-ko :-D
Iwon współczuję zgagi, dziewczyny wyczerpały chyba limit podpowiedzi, mi nic innego nie przychodzi do głowy
Asia powodzenia z wózkiem :tak:

Rany, dziś urodziny męża - muszę jakiś pycha obiadek wymyślić, no i odgruzować chatę - jak zawsze, wczoraj wysprzątałam a dziś wygląda jakbym od tygodnia nic nie ruszyła :baffled:

witam wszystkie dziewczyny z rana!!!:-D

Stopi gratuluje zakupów i zazdroszczę samopoczucia... też tak bym chciała:tak:
chociaż nigdy nie nalezy narzekać, mogłabym sie gorzej czuc, a tak tylko anemia i niskie cisnienie na razie, da sie przezyc....:tak:

Aniko, zyczę twórczej weny w kuchni :tak:

Witam sie z ranka :-)

U mnie też zima w ten pierwszy dzien wiosny.......

Dla pocieszenia też walczę ze zgagą :szok:...juz nic nie działą,ostatecznością jest zjedzenie cytryny no i migdałki,to jeszcze jakos mi pomaga no i mleko ciepłe-ale działa krótko :-(...a mi gin nie pozwolił brać renii ani mantii a leseczki piszecie ze można :tak:czyli moge sobie łyknąć????

Anika,życzę udanej imprezki urodzinowej i STO LAT dla mężusia :-);-):-)

No bo ten mój gin to zawsze coś musi wymyśleć a ja się tak bardzo męczę z tą pieprzona zgagą,bezsensu :-:)szok::-(....mam go w nosie ;-) zara ide do apteki i kupuje renii :-):-):-).......

czesc dziewczyny
no dzis mam troche lepszy nastrój, chociaż znów wymiotowałam, ewidentnie po jednych tabletkach wrrr...
u nas tez słonko i prawdziwa wiosna - ptaszki ćwierkają

witam sie i ja...
Stopi gratuluje udanych zakupów. kurcze tez musze za plaszczykiem sie rozejrzec bo u mnie to tak jak u Aniki. po prostu sie nie mieszcze w niczym.

Anika sto lat dla meza. i udanego sprzatania...

Kasiulllka bierz rennie, na pewno mozna. ja co prawda nie wiem co to zgaga, niegdy nie mialam, ale mojego meza tylo rennie ratuje.

E mamo to dobrze ze masz ochote na mleczko. ja wypije tylko jak mam dobra drozdzówke lub swieza buleczke z dzemem lub powidlami do tego :-)

Fioletowa dobrze ze lepiej sie dzis czujesz. ach, wymioty, nie zazdroszcze. ale tej wiosny to tak. u nas dzis zima na calego. szaro, ponuro i snieg pada...

a u mnie dzis wizytacja u lekarza. mam zoladek pod gardlem, z nerwow dostane zaraz biegunki. mam nadzieje ze wszystko dobrze i w koncu dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku zamieszkal.
pozdrawiam

Witam sie i ja :-)

Cały dzien po za domem i w gigantyczych korkach!! Kurcze chyba odstawie samochód i zaczne metrem jezdzic. Uwielbiam jak drogowcy robia kilka tras lezacych kolo siebie w jednym czasie.

A ja dzis nie wytrzymałam i poszlam na zakupy dla siebie!!! Kupilam sobie dwie pary butów. Nie wiem po co te drugie, bo w lipcu to butków na opcasie nie założe. A tym bardzej , ze latem zazwyczaj zasuwam w japonkach:-D:-D Ale ja juz tak mam- choroba na punkcie butów!!!
Kupiłam sobie tez sliczny płaszczyk i kurcze bylam w szoku, bo ten sam rozmiar co przed ciążą. Fajny ma krój, bo jak w koncu bede mieć taki prawdziwy brzuch to tez sie w niego zmieszcze.
Wiecie co ja znów dzis tak mam , ze wogóle nie czuje że jestem w ciązy. Szok!!!! Mam rewelacyjne samopoczucie.:tak:

Ja wczoraj wieczorem juz jedna nogą bylam gotowa do wyjscia na fajna imprezke. Juz sie ubrałam i poumawiałam ze znajomymi. I tak chciałam sie pobawic!!! Ale myśl o smrodzie z papierosów przemówiła mi do rozsądku i zostałam w domu.

robaczek_25 - co do włosów to ja z bardzo ciemnego brązu przeszłam na jasny blond dwa razy w zyciu . Pierwszy raz – balejażem, a raczej dwoma. Drugim razem musiałam zrobić ta zmiane szybko, wiec miałam ściągany kolor. I blondzik wyszedł fajny. Bałam się, ze będę miała żółte włosy, ale wyszedł super jasny piaskowy kolor. Tylko, że poszłam do dobrego fryzjera i skasował mnie za to jak za zboże. No i sciąganie koloru to niezła ingerencja dla włosa.

VILIJA - oj to ja tak jak ty chyba zrobie. W koncu po takich 9msc i porodzie trzeba "oblac" narodziny dziecka.

ASIA - fajny wózeczek:tak::tak::tak:. Podoba mi sie, cos ma z x-landera.
no to pochwal sie zdjeciami, ja tez musze osbie jakis płaszczyk kupic ale nie mam pojecia jaki i hcialabym w nim módz chodzic po ciazy
Cześć piątkowo!

Ja ostatnio nie mam zgagi całe szczęście, za to mam mega jazdę na mleko.
Wczoraj wieczorem wypiłam 2 pełne szklanki takiego zimnego, prosto z lodówki :-)

Na zdrowie Filipku hehe:-D
no mnie tez ostanio na mleko wzielo-czyli Nataniel sie upomina o wapń, co dziwne bo jesm Calcium z wiatamina c np ale jak chce to co mu bde załowac:]
czesc dziewczyny
no dzis mam troche lepszy nastrój, chociaż znów wymiotowałam, ewidentnie po jednych tabletkach wrrr...
u nas tez słonko i prawdziwa wiosna - ptaszki ćwierkają
ehhh u nas deszczyk pada równo .. :(

reklama
Do góry