Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Mam synka Mateuszka, który niedawno (12 listopada) skończył roczek. No i najwaznejsze.. jestem w 7 tygodniu ciąży. Szczęśliwa przyszła mama, choć ostatnio zupełnie do niczego
. Zamiast tryskać energią tak jak podczas pierwszej ciąży czuje sie ociężała i beznadziejna.. Mam nadzieję, że mi przejdzie już niedługo
.
. Pozdrawiam
Czekamy z niecierpliowością na Twój powrót od ginki;-) daj szybciutko znać, napewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki
ale czuję tez pachwiny czasami ale nie ból, tylko takie ciągnięcie, no i rano mi wszystko stoi w gardle.....
No i dzięki za kciukasy podwójne... 

a ja że nie... bo ten tego.... i mnie wyczuł o co chodzi bo powiedział, niech Pani przyjdzie za 2 tyg bo się Pani wykończy hihi
Oczywiście starszej pociechy też;-)
[/quote]
Idę jutro do lekarza potwierdzić ciążę i wprawić to cudowne koło wędrówek po lekarzach w ruch
. Nie miałam do tej pory jakoś czasu. Mateusz mnie całkowicie pochłania. Jest jeszcze mały i straszny rozrabiaka. Nie wiem jak to będzie mieć taki wielki brzuch i małego łobuza na rekach...
ale to akurat mnie trochę cieszy bo myślałam że tylko ja tak panikuję

....