Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kropeczka, próbuję, ale niestety nic nie moge zdziałaćWitaj TomTom! Wiadomośc dotarła do nas, czyli na starajace się 2008 i chcialam Ci serdecznie pogratulować!!! Cudowne wieści!
Mam nadzieję, ze uda Ci sie jednak do nas zalogować bo dziewczyny czekaja na swieże fluidki!!!!!!
Wogóle to widzę, ze wiele tutaj "znanych twarzy" na lipcoweczkach, bo jest Calla, Alicja, Miglak, Ivon, Izabell96 itd...
Gratuluję Wam wszystkim serdecznie dziewczyny i zycze spokojnych miesięcy do rozwiązania!
pozdrawiam!
. Nie mam pojęcia dlaczego.
Jeśli tu jeszcze zaglądniesz to oto fluidki dla starających: II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II Hej kobitki.
TomTom - do Ciebie mam pytanie z ciekawości, mam nadzieję, że nie jestem zbyt wścibska, jesli nie chcesz nie odpowiadaj, albo napisz na priva...Jak to się stało że mieszkasz w Rzymie? Twoj mąż jest Włochem? Bo synek przyznam przystojniak jak prawdziwy Italiano, poważnie, te włoski, oczka...Co tam porabiasz i jak Ci tam? Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja bardzo chętnie bym posłuchała. Sporo nas tu z UK, Stanów ale Włochy...to jakieś takie ciut bardziej egzotyczne i mniej spotykane, stąd moja ciekawość
Całusy.
Oto pojawiła się założycielka naszego wątku w końcu. Witaj waszka :-)Cześć dziewczyny:-) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona przyszłych mam:-). Mieszkam w Irlandii i tu będę rodzić po raz drugi. Mam synka Mateuszka, który niedawno (12 listopada) skończył roczek. No i najwaznejsze.. jestem w 7 tygodniu ciąży. Szczęśliwa przyszła mama, choć ostatnio zupełnie do niczego
. Zamiast tryskać energią tak jak podczas pierwszej ciąży czuje sie ociężała i beznadziejna.. Mam nadzieję, że mi przejdzie już niedługo
.
Mam nadzieję że poznamy się już niedługo lepiej (jak nadrobię te kilkadziesiąt stron). Pozdrawiam
Z tym przegrzaniem zarodka od laptopa to chyba leciutka przesada, tak mi się wydaje, ale oczywiście mogę się mylić ;-)Calla znalazlam cos takiego:
"Z tego, co czytałam jest udowodnione, że komputer NIE szkodzi. Laptopy szkodzą o
tyle, że trzymane na kolanach/brzuchu przegrzewają ciało- u panów szwankują
plemniki, panie mogą przegrzać zarodek, co dla zarodka we wczesnej ciąży jest
szkodliwe. Zakaz pracy powyżej 4h pochodzi jeszcze z zamierzchłych czasów, kiedy
funkcjonowały stare "promieniujące" monitory. Ale u nas takie absurdalne
przepisy- podobnie jak ten, ze ciężarna nie musi zapinać pasów w samochodzie-
wciąż funkcjonują."
Cześć monia, zapraszamy serdecznie,czesc dziewczyny na poczatku pozdrawiam was wszyskich serdecznie i bardzo mi milo sie z wami zapoznac ta stronka jest zupelnie dla mnie nowa nie wiecie moze jak sie dolacza te wykresiki dotyczace ciazy ile ma juz latek twoje malenstwo itp...:-)![]()

. Ale udało się, lepiej się tez czuję. Faktycznie trzy cherbaty z sokiem malinowym zadziałały całkiem dobrze.