reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Asiu będzie dobrze zobaczysz
robaczku mam nadzieję że specyfiki pomogą na Twą dolegliwość, prawda taka że jak raz się przypałęta to potem wraca co chwile. Ja w tej ciąży (tfu tfu!) mam spokój ale w pierwszej ciąży przy upałach to miałam podobne problemy.

jeny jak czytam o Waszych spaniowych wyczynach to Wam zazdroszczę, u mnie przymusowa pobudka rano (do nie dawna 5.50 dzwonił budzik) teraz zamiast budzika mam małego słowika który raczej lubi wstawać wcześnie ... 7 to u Nas max. Czasem w weekend mąż się zlituje i jeden dzień da pospać do 9-tej ale nazajutrz żąda rewanżu :wściekła/y: Młodzież zasypia w okolicach godziny 21-ej i dopiero wtedy jest laba dla mamy. Gdyby nie to, ze Tymek lubi sie bawić w pokoju gdzie stoi komputer to pewnie nie miałabym okazji tak dużo się udzielać, a tak korzystam z tego że się zajmie zabawą i zerkam sobie na BB ;-) I tak mam teraz łatwiej bo nie pracuje więc mogę sprzątanie, gotowanie rozłożyć w czasie a nie robić na akord a Tymuś im starszy tym więcej zabaw sobie sam wynajduje, chwilami nawet nie chce mojego udziału (ale tylko chwilami :laugh2:)

reklama
agorana ja wlasnie nie chce wizyty bo nie chce sluchac tego gadania. moj maz jest rozwodnikiem i nie mam ochoty sluchac umoralniania i gadania ze kosciol nie popiera takich zwiazków i tak dalej.
mamo helenki trzymaj sie. moze jutro bedzie lepiej. mnie tez plecy dzis bolaly ale polezalam i juz mi przeszlo.
Witaj wśród kobiet mających mężów z odzysku he he he.

olcia2009 widze że nasze suwaczki odmierzają ten sam czas :-D
Super:-)Chociaż ja już się gubię z tymi tygodniami, każdy kalkulator wylicza inaczej.Macie jakieś sprawdzone sposoby na te wyliczanki?

oki, idę odmoczyć smoka w wannie i samej się doprowadzić do porządku bo na 20-tą się zapowiedzieli znajomi na bronxa :-) no tak oni bronxa a mi zostało popatrzeć, a muszę się przyznać że mam ochotę na zimnego redsa!

do jutra!

kochanus a gdzie mieszkasz może się uda:-) Mam jeszcze z budyniem+ marmoladka na całej powierzchni:-p odlot.Widzę, że też jesteś kociara ja mam dwie kotki, które ostatnio robią mi pobudkę o 3 w nocy:szok:Przyzwyczaiły się bo mój M wstaje tak do tyrki ,więc i ja mam alarm.

witam Was już weekendowo
ja dziś od popołudnia cała w nerwach bo mnie brzuch pobolewa - tak trochę jak przed okresem. Też miewacie takie bóle?

Olcia to chyba taka kocia godzina, dziś pierwszą pobudkę mialam wlasnie o 3;)
Goteczka też mnie czasem łapią takie bóle, ide wtedy do łożka na pol godziny, "na wszelki wypadek" i przechodzi:)

U mnie już jest godzina na kocie spanie obie na swoich miejscach, nic dziwnego, że o 3 są już wyspane.
A tak z innej beczki co trzeba zrobic żeby dostać sie do danej grupy?Weszłam w swój profil i odkryłam takie "cóś" ale nie ma mnie tam, gdzie bym chciała:-(

reklama
Witam późna porą

Dziś czuję się jak umarlak - dosłownie. Głowa mnie boli od momentu wstania rano, pół dnia przeleżałam a następne pół przespałam. Obudziłam się po 18 i stwierdziłam, że jeść mi się chce!!!!

Teraz nadrabiam zaległości dzisiejszego dnia w czytaniu....

Dosia wracając do tematu księży.... W zeszłym roku księdza nie przyjęliśmy bo ja byłam w pracy a mąż nie był jeszcze mężem. W tym roku jakoś sie udało i o dziwo trafiliśmy na fajnego księżulka. Wpisał M. w ewidencje kościoła i zapytał grzecznie o ślub. To odpowiedzieliśmy, że tylko cywilny! Nie zdziwił się i nie "krzyczał"....
"A są jakieś przeciwwskazania??"
Odp. "Tak"
"Czasem tak się życie układa ale najważniejsze że jesteście szczęśliwi"

Powiem Wam, że już dawno nie spotkałam się z tak miłym i wyrozumiałym księdzem.

Do góry