hej hej
Ach jaka jestem szczesliwa , ze dzis piatek i az dwa dni wolnego od pracy :-)
p.s . Do dzis nie mialam rozmowy z szfem - nadal mnie unika tzn wogole nie dzwoni!!! i nie przychodzi do firmy
. A jak ja dzwonie to sie miesza na maxa!!!
Przestalo mnie to juz zupelnie stresowac, a zaczelo naprawde bawic. Przynajmniej smiesznie teraz jest w pracy

!!!
AsiaJan86 - ja wychodze z zalozenia jak facet nie chce to ic na sile... moze jeszcze zmieni zdanie kto wie...
Mojego tez przy porodzie nie bedzie. Moze to i lepiej , bo ponoć jak rodziła mu sie pierwsza corka i byl przy porodzie to od razu stracil przytomnosc i musieli sie nim szybko zająć , a nie rodzącą
Ja juz sie wstepnie dogadalam z kolezanka , ze ona bedzie ze mna podcza porodu.
Pozdrawiam
Ach jaka jestem szczesliwa , ze dzis piatek i az dwa dni wolnego od pracy :-)
p.s . Do dzis nie mialam rozmowy z szfem - nadal mnie unika tzn wogole nie dzwoni!!! i nie przychodzi do firmy
. A jak ja dzwonie to sie miesza na maxa!!!Przestalo mnie to juz zupelnie stresowac, a zaczelo naprawde bawic. Przynajmniej smiesznie teraz jest w pracy

!!! AsiaJan86 - ja wychodze z zalozenia jak facet nie chce to ic na sile... moze jeszcze zmieni zdanie kto wie...
Mojego tez przy porodzie nie bedzie. Moze to i lepiej , bo ponoć jak rodziła mu sie pierwsza corka i byl przy porodzie to od razu stracil przytomnosc i musieli sie nim szybko zająć , a nie rodzącą

Ja juz sie wstepnie dogadalam z kolezanka , ze ona bedzie ze mna podcza porodu.
Pozdrawiam

(gnębi nas od czterech tygodni) dzwoniłam do wyborczej , bo na straż miejską nie ma co liczyć ... byli wzywani już trzy lub cztery razy i nic a nic nie zrobili. Pani przyjeła zgłoszenie i może wkońcu doczekamy się hapy end-u.
ale z dobrych wieści - byłam dziś na połowkowym USG i z Szymonkiem wszystko SUPER ! podobno chłopak idealny i aż dostaliśmy gratulacje od pani doktor. Wszystko opiszę na odpowiednim wątku jak się nieco lepiej poczuję - na razie pochwalę się tylko że nasze maleństwo waży juz ponad 400 g!!