fela_76
Fanka BB :)
co do rabarbaru- to zrobiłam go dla moich chłopaków. Ja ze wzgledu na cukrzyce nie moge go zjeść. Coć kiedyś słyszałam o rabarbarze, że jedzenie lub picie w nadmiarze kompotu moze powodować odkładanie sie kamienia w nerkach bo zawiera duzo szczawianów. tylko czy to prawda czy legenda to nie wiem. W dzieciństwie w moim domu często gościł rabarbar i był wyśmienity na upalne dni. Czasami jadałam go na surowo maczany w cukrze.
No więc zrobiłam jedną tarte dla chłopaków a drugą taką oszukana dla mnie tzn.mniej ciasta i z truskawkami bez cukru. Właśnie wszamałam mały kawałek. Przepis na tarte zamieszcze na odpowiednim wątku zanim dostane po dupsku od Iwon
Asia- a nie szamałaś przypadkiem wczesniej zbyt duzo truskawek, bo po nich sie sika jak mały kot.
No więc zrobiłam jedną tarte dla chłopaków a drugą taką oszukana dla mnie tzn.mniej ciasta i z truskawkami bez cukru. Właśnie wszamałam mały kawałek. Przepis na tarte zamieszcze na odpowiednim wątku zanim dostane po dupsku od Iwon
Asia- a nie szamałaś przypadkiem wczesniej zbyt duzo truskawek, bo po nich sie sika jak mały kot.
Ostatnia edycja:
. Normalnie mam ochotę zaszyć się gdzieś w ciemnej dziurze i nie mieć z nikim kontaktu. Zmykam cos w końcu zjeść bo mi się zaraz żołądek sam strawi. Głodna jestem i zarazem mi cholernie niedobrze..... Szok
Dobra kobitki. Miłego popołudnia i wieczorku życzę. Bo nie wiem czy dopiero jutro tu nie zagoszczę, bo może do kumpeli na noc zholuje....
bo rozumiem, ze mozna czesto zwlaszcza teraz jak dzidziok sie rozpycha, ale zeby az tak?

poprawil mi humor ta wiadomoscia , mowiac mu ze mam caly czas bole owszem nie sa to moze te oficjalne porodowe ale sa raz mocniejsze raz slabsze ale caly czas, wiec przy tym rozwarciu moze nastapic kiedykolwiek. Acha ten bialy plyn co wylatuje to ponoc normalne , nawet w wiekszej iloscie szczegolnie przy rozwarciu szyjki. Tak wiec tyle dobrego, placz troszke mi ustal, oczekuje z upragnieniem na tego malego czlowieczka
teraz tylko sie modle aby zeczywiscie zakonczylo sie wszysko bezpiecznie i bez zadnych komplikacji:-)