Witam się po weekendowej nieobecności , na samym początku chciałam złożyć
SERDECZNE ŻYCZENIA NASZYM MAŁYM SOLENIZANTOM : MARISCE I ARTURKOWI, BUZIAKI OD CIOTECZKI :*
Jak Marisce torcik smakował, marchewkowo ziemniaczany?
Dmuchawiec, my tez za Tobą tęsknimy, super ze Zosieńka tak dzielnie zniosła podróż, nie martw się ,że płacze, bo to normalnie, to dla niej obce twarze, inne miejsca, nie ma ukochanego łóżeczka, itd. Wszyscy pewnie małą oczarowani, nie?
Jak czytam jakie miałyście diagnozy podczas ciązy, widmo łyzeczkowania, normalnie szok

, ja dowiedziałam się,że jestem w ciaży, 7 listopada, a u ginka byłam 14 i była na usg tylko kropka, pani doktor powiedziała,że różnie moze być, ale że z takiech kropek dzieci się rodzą, no i się urodził 14 lioca mój kochany szkrab

A dziś była u mnie koleżanka, która jest w ciąży i właśnie na 10 lipca ma termin:-):-):-)
Verciku, my tu wszytskie Cię lubimy, każda z nas była nowa, ale to nie ma znaczenia, bo teraz jesteś NASZA!!!! I kopniaka Ci sprzedamy, jak będziesz tak myślała, nu,nu,nu

A jaka u Ciebie pogoda w ciagu roku jest? teraz śniegi, a temperatura poniżej zera, pewnie? jak wygląda lato na Islandii?
Justysia, mąż coś złowił? Jutro rybka na obiadek?
Niutka, jeśli chodzi o body, to ja tez kupuję albo w pepco, są dobrej jakości, z takiej miękkiej bawełny i niedrogie ok 5-6 zł, albo na allegro early days, te co kupiłam na 0-3 teraz są takie akurat, a Filip ma 71 cm, więc rozmiar jest troszkę zaniżony, ale tez są super, kolor się nie spiera i nie rozciagają,
Kamlotka, ach Ci mężowie, czasem to im się kopniaczek należy

Ja to bym pewnie takiego focha strzeliła, że hej;-) Mój M. na szczęście nie lubi za bardzo chodzić na imprezy, jak go raz w roku wyciągnę to jest dobrze, ale ja czasem chodzę, choć ostatnio byłam z koleżankiami z pracy we wrześniu 2008

A my jesteśmy w trakcie usypiania Filipka, tzn. tata usypia,a ja do Was pisze, mój mężulek jutro w nocy jedzie na szkoelnie do Francji i chcemy się trochę sobą nacieszyć:-):-):-):-):-) bo wraca dopiero w sobotę , kurczę nie lubię sama spać:-

-(
Miłej nocki kochane, muaaaaaa