Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kochane jesteście 

Czym starsza tym gorzej, jak była mniejsza to sama zasypiała ok 20.30 i spała do ok 3, potem do ok 6.

Jakby co to dostałam na urodziny wielki słoik kawy, także zapraszam.

Witam z ranka.
Normalnie wizja zakupów dała mi taki nastrój wspaniały dzisiaj, pomimo 5 godz. snu i marnej pogody
Życzę Wam więc spokojnego i udanego dniaA my zmykamy pozbyć się zawartości konta
![]()

WIEDLIWE TO JEST

,ŻE JEDNI JEŻDZĄ LEKSUSAMI ,A NA DRUGICH NAWET NA ROWER NIE STAC.

chyba jestem jakaś upośledzona w tym względzie
Mąż zabrał Tomka do szkoły muzycznej wczoraj, a ja na prawie 2 godzinki uderzyłam z Adasiem do centrum handlowego... no i nie uwierzycie, ale najchętniej to wszystkich obkupiłabym prezentami (szczególnie dzieci), a dla siebie nic nie umiem znaleźć, wybrać, a tym bardziej kupić
Dostałam od moich rodziców z okazji magisterki 1000 zł z zastrzeżeniem, że mam to wydać na siebie!!! i się rozliczyć, żeby się nie rozeszło na pierdoły czy jedzenie. Ma to być coś dla mnie i tylko dla mnie. A ja przeszłam wszystkie sklepy i nic
Chyba potrzebuję jakiejś pomocy, najlepiej psychoanalityka 
zobaczymy jak będzie dziś. Na razie (odpukać) jest OK. Leży na podłodze, na kocyku i patrzy jak Tomuś bawi się wozem strażackim. Dałam mu też wczoraj znów marchewkę (Tym razem z ryżem), więc może to od tego ta nie przespana noc. Puszczał troszkę bączków, ale w normie... już sama nie wiem 

Na pewno na bieżąco będę was informowała. Noc była pełna rozmyśleń co dalej.. Narazie skłaniamy się z mężem ku L4. Wezmę go zaraz po urlopie, tyle ile się da czyli nawet 182 dni, w międzyczasie będe szukała nowej pracy. Jak ją znajde to pójdę na wychowawczy, bo zawsze mogę podczas niego pracować. W tym czasie umocnie sobie pozycję w nowej pracy, zwolnie sie z tej aktualnej no i zobaczymy co dalej
A jesli Prezesikowie mnie zwolnią to podam ich do sądu pracy. Sprawę mam wygraną z góry! I dodatkowo żeby uprzykrzyć im życie podam ich o dyskryminację. Ot co! 

Ale masz rację, lepiej sobie poszukaj nowej pracy, a w Twoim zawodzie na pewno Ci się uda!!! Życzę z całego serca!!!!
ale trochę dziwne,żeby m-c wcześniej świadectwo wypisywać, nie? A może się ktoś pomylił, zamiast luty , to styczeń wypisałbo zawsze możesz iść do innej telewizji i jakiegoś dziennikarza namówić, żeby o nich reportaż nakręcił, dziady jedneAle masz rację, lepiej sobie poszukaj nowej pracy, a w Twoim zawodzie na pewno Ci się uda!!! Życzę z całego serca!!!!

http://nasza-klasa.pl/profile/3213939