reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja , ja już wlasciwiwe jesli chodzi o kuchnie to mam koniec, ryba po grecku gotowa, salatki, i ciasta boo to zabieramy do tesciów,
Kacper strasznie marudny dopiero teraz zasnał, nawet dobbrez wszystkiego zrobic nie mozna jeszcze posprzatac i gotowe ;-)a ja juz nie mam siły do tego dostalam okres, ale nie taki normalny tylko taki jakis obfity, ze przez chwile msyalam ze to jakies krwawienie, zobaczymy jak bedzie potem:-(bo co 15 min latam zmieniac podpaskę i cala zalana :wściekła/y:ehhhhh

Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.

Mi też pozostało ogarnąć wszyściutko. Właśnie skończyłam te nieszczęsne pierogi, bo tu się sok rozlał, tam Tomasz przyatakował Małgosię :-D No ale teraz Tomcio śpi więc możemy spokojnie wszystko przygotować :-) a potem spałaszować i otworzyć wreszcie te prezenty!!!

Jak powiada mój małżonek:
Żeby Wam się dobrze działo, a że działo to armata, to żeby się Wam armaciło!!!! :tak:

my od prawie tygodnia w Polsce wiec ciagle zajeta, wpadam tylko na chwilke by
ZYCZYC WAM I MALUSZKOM ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT!!!!!

Witacie moje kochane
Jak po wigilii? prezenty się podobały?
Ja pod choinkę dostałam prezent -PRZEZIĘBIENIE, :wściekła/y:brrrr czuje sie okropnie, kicham, mam katar , ból głowy, ehhhh oby małego nie zarazić .
Filip wczoraj o pólnocy przemówił, już lezął w łóżeczku, i zasypiał i nagle zaczął się śmiać w głos i aczął mówić: dzia, dzia, la, la , baba, mama, dza,d za, normalnie bosko to się slyszało, :laugh2:
Wesołych świat!!!

Witam się mamuśki w ten pierwszy dzien świąt wieczorem, przepraszam, że troszkę spóźnione ale

najszczersze życzonka śwąteczne wam przesyłam,

miałam małe problemy z netem przez dwa dni, a wczoraj już jechaliśmy ok południa do moich rodziców i tak naprawde dopiero godzinę temu wróciliśmy do domu więc dopiero znalazłam chwilkę aby do was zajrzeć.

Mam nadzieję, że wigilię i ten pierwszy dzień świąt spędziłyście w cudownej rodzinnej atmosferze
my jutro jedziemy jeszcze do teściów i musimy nawiedzić również chrześniaków męża i obdarować ich prezentami więc pewnie też nie będę miała chwili na komputer więc odezwę się pewnie dopiero w niedzielę albo w poniedziałęek.
Trzymkajcie się ciepło, buziaki

PS my dziś mamy równe 5 miesięcy

reklama
Czesc cioteczki. Jak tam mijają Święta?
Sporo was było na NK a tutaj cisza :-) Nieładnie...
U nas Wigilia minęła bardzo dobrze, najpierw byliśmy u teściów, a później poszlismy na Wieczerzę do moich rodziców. Mały przetrzymany został do 21 i po kapieli wypił mi tylko 50ml kaszki :szok: Padł jak kawka. Ale spał mi na szczęście normalnie :tak: Dzisiaj spać prędzej poszedł tatuś. Myslałam, że posiedze sobie z mężem wieczorkiem a tu lipa. Poszalał z alkoholem i wybrał łóżko. Tk, więc siedzę samotnie, zrobiłam sobie jajecznice(naszła mnie na nią ochota! z mnóstwem cebuli) i oglądam po raz setny tradycyjnego Kevina. Smutno tak troche samej ale co zrobić :tak:

maylah zdrówka życzę, Kacperkowi na szczęscie juz przechodzi przeziebienie. Ten obrzydliwy syrop Eurespal jest skuteczny w jego przypadku :tak: Mały na sam jego widok się wydziera, a jak się krzywi gdy mu go podaje :-D No, ale zazwyczaj to co jest niedobre jest skuteczne :tak:

Kochane życze wam aby ten jutrzejszy ostatni świąteczny dzien był taki jakim go sobie wymarzyłyscie :tak: Buziaki dla waszych maluszków

Adudz zyczonka dla Twojego skarba !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry