reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Wróciłam, ale nie wiem na jak długo póki mnie mąż nie porwie chyba:-p, mały prawie spi, a tatus na mecz patrzy AM/MU

Aduś, ja tez tyje zawsze przed okresem, ale nie wiem ile,
A wiecie ze dzis podkoziołek, ach napiłabym sie Martinni Rossoooo:laugh2::laugh2::laugh2:

Madziu Ja widze,że u WAS upojne noce teraz!!:-p;-)
A co to ten podkoziołek??

Widzę, że wy tutaj się alkoholem raczycie :-D my wczoraj z mężulkiem dokończyliśmy nasze grzane wino :tak: (oczywiście poszliśmy na łatwiznę i kupiliśmy gotowego Grańca Galicyjskiego tylko do podgrzania - PYCHOTKA!! :-p)... a dzisiaj o suchym pysku :laugh2:

Co do mojej pracy to szukałam dla męża informacji o przedszkolach w województwie śląskim (głównie w Gliwicach i okolicach Sośnicy)... jakie sa tendencje i czy warto otworzyć w Sośnicy nowe przedszkole. Mój małżonek pisze właśnie taki projekt dla stowarzyszenia, ktre chce otworzyć tam przedszkole i trzeba jakieś uzasadnienie, np. prognozy demograficzne no i ogólnie cyferki, cyferki i cyferki... no i jeszcze wyniki ankiet i przeprowadzonych badań. Po prostu masakra :eek:
No i złożyłam wniosek do konkursu finansowanego przez UE z działania PO KL 6.2 - 'Szefowa własnej firmy - czemu nie?" - Fajnie brzmi nie? mi się też podoba, dlatego złożyłam :tak:piatek idę na wstępną rozmowę z doradcą zawodowym... a ogólnie czy przeszłam dalej będę wiedziala chyba dopiero w czerwcu :eek::crazy: więc narazie nic więcej nie piszę coby nie zapeszać :tak:

U nas sie tak mówi na Ostatki, nie wiem czemu Podkoziołek, wszyscy sie bawia , imprezuja, a my nie:no:

A z upojnymi nocami, to róznie bywa, ochota jest, ale mały nam nie pozwala, a potem juz sie nie chce tak pozno, przynajmniej mu, bo mój M. to by mógł o kazdej porze dnia i nocy:szok::-p:-D

maylaszku to szybciutko do mężusia, bo meczyk się skończył :tak:

Ja właśnie kończe herbatke i chyba do łózia się zbiorę... w końcu nigdy nie wiadomo o której pobudka :p

Dobranoc laseczki! I coby Wasze dzieciaczki spały jak najdłużej :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry