reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Czesc ;-)
Wpadlam sie przywitac i zapytac co sie dzieje z Patra? :-:)-(

Potem napisze bo musze malego Jasia uspac :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BEATKO wcale sie nie dziwie .
Oni przyjda i maja w dupie ,a TY lataj.
Tesciowa też tak miała , flache do kieszeni brali i przychodzili ,a ona musiała zawsze coś do tej flachy zrobić.

A jak wezmą w nastepnym mies. to też im podaruje.
Kurde na portki byś miała choćby!:angry::angry::crazy:

Teraz Wam odpisze... :-)

Beacia nie przejmuj się bo nasze dzieci chyba mają ogólnie taki urok teraz że wszystko im się nie podoba i ciągle marudzą :-(
Będzie dobrze !! Głowa do góry ! :tak:

Gustlicek to super że w pracy było dobrze. A dlaczego chcesz coś zmieniać z przedszkolem synka? A i gratuluje że mąż poradził sobie z Adulką :-) i zazdroszcze że mąż zrobił cos do wszamania :-D a co do laluni to podstaw jej noge spod biurka :-D:-D

Justysia nie kuś tym piwkiem bo ja też mam taaaaką ochote a tu lipa. Nie strasz mnie ciągle tak że z dwójką dzieciaków to tyle roboty :-) bo coraz bardziej się boje ... :-) a z zębem do dentysty !!!!!!!!!
I dziękuje za rade bo dzisiaj pojechalam do rodzicow i tam bylam z malym na spacerze co prawda tylko godzinke ale i tak troszke pospał więc usnął dopiero przed samą 20 :-D

Tralalala1 mam to samo odczucie ... chce wiosne bo już nie moge patrzeć na ten śnieg :wściekła/y: a teraz jeszcze topnieje i sama woda :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio wogole forum jakoś zanika ... Dziewczyny się gubią :-( buu ... Co ja bez Was zrobie?

BeatkoZ współczuje ja na szczęscie mam fajnego męża który woli gdzies jechać :-D niż zapraszać do siebie :-D bo on nienawidzi alkoholu tak więc nie lubi imprez :-D to może nie rób nic ... Maż może zorientuje się że nie lubisz takich imprez ciągle u Was w domu ... ;-)

A powiedzcie mi co dać Jasiowi na kaszel ... Taki wykrztuśny ... Biec od razu do lekarza czy może jakoś mu pomoge? ;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Kurka, ale wnerw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam taki humor, że aż se melisę zaparzyłam:szok::wściekła/y::crazy::eek:
Mały jęczał i jęczał. Miałam ochotę go zostawić samego w pokoju i iść odpocząć, bo myślałam, że mu coś zrobię!:zawstydzona/y: Masakra, pierwszy raz tak miałam.
Nic nie pomagało, tylko chodzenie z nim po mieszkaniu. A ja jakoś podle się dzisiaj czuje i nie miałam na to siły.
Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka zła jestem, że z nerwów mi się chce krzyczeć, ryczeć i walić głową w podłogę:eek::crazy: Ehhh....
Dobrze, że mały przynajmniej szybko zasnął....
Ufff.
Idę, bo tylko będę same takie czerwone pyski tu wklejać... i po co Wam to:confused2:

ALICJO ja CIE :no:strasze i :no:twierdze ,że ciezko.Choc czasem cierpliwosc na nitce wisi.
Jestem padnieta bo teraz od południa usiadłam.
Pierw obiad a pozniej zachciało mi sie robic 2rodzaje pierogów.
Zaraz robie kawe aby sił nabrac.
Widziałas JASIOWI BRAKUJE DWORU.
moje dzieci oczywiscie :no:spia i:no:wiem czy mysla wogóle o spaniu.
Narazie butelkujemy sie.:-)

OLUS nie odchodz ja popatrze na czerwone pyski.
BO mi dzis nawet czerwony nie przysłoni ZIELONEGO. :)))

Beacia82 ja! ja! ja! normalnie prawie sie poryczalam ze szczescia czytajac twojego posta, ze nie jestem sama! :-D Te nasze synusie to jakies maniaki cycuchowe... Moj tez nic nie chce, probuje tak jak ty.. Ma kaszki na noc z Bebivity to jeszcze w miare lubi. A oprocz tego to albo zje z 'laska' troche albo nic. Juz czasami sie czuje jak wyrodna matka, bo wszyscy wokol mnie pytaja co je, co lubi. Zreszta moje zdolnosci kulinarne tez zostaly podwazone :sorry: Pociesza mnie jedynie fakt ze moja mama miala tak z moim bratem- do 9 miesiaca zycia jadl tylko cyca rowno co 2 godziny przez cala dobe, a potem chcial juz wszystko poza cycem :-) Wiec mam nadzieje ze nasze tez tak zrezygnuja na rzecz czegos innego...

Ewa pewnie swietuje z mezem otwarcie swojego interesu

Justysia chetnie bym cie poratowala ale nie mam czym... Jedynie Baileykiem :tak:

BeataZ a ty pogon twojego meza, najpierw po kase, a otem do przygotowan, jak chce swietowac w domku to niech sie tez przylozy :tak:

Co sie stalo z Patra, Patra zniknela nam...
Maylaszku zamelduj sie na nocnej zmianie :-)

Wiecej nie napisze bo dzidzia wola :-)

Dzięki Justyś! Już mi trochę przechodzi.... :sorry: Meliska wypita....
No właśnie co z Patrą????
Maylah mam do Ciebie prośbę. Pewnie słuchasz jakiejś muzyki francuskiej. Możesz coś polecić?
Ewcia- jak po rozmowie??? O co w ogóle chodzi w tym konkursie?
Gustlicku- Super, że Ci się podobało. A w jakich godzinach pracujesz? I co robisz?

reklama
Do góry