Teraz Wam odpisze... :-)
Beacia nie przejmuj się bo nasze dzieci chyba mają ogólnie taki urok teraz że wszystko im się nie podoba i ciągle marudzą :-(
Będzie dobrze !! Głowa do góry !
Gustlicek to super że w pracy było dobrze. A dlaczego chcesz coś zmieniać z przedszkolem synka? A i gratuluje że mąż poradził sobie z Adulką :-) i zazdroszcze że mąż zrobił cos do wszamania

a co do laluni to podstaw jej noge spod biurka

Justysia nie kuś tym piwkiem bo ja też mam taaaaką ochote a tu lipa. Nie strasz mnie ciągle tak że z dwójką dzieciaków to tyle roboty :-) bo coraz bardziej się boje ... :-) a z zębem do dentysty !!!!!!!!!
I dziękuje za rade bo dzisiaj pojechalam do rodzicow i tam bylam z malym na spacerze co prawda tylko godzinke ale i tak troszke pospał więc usnął dopiero przed samą 20
Tralalala1 mam to samo odczucie ... chce wiosne bo już nie moge patrzeć na ten śnieg

a teraz jeszcze topnieje i sama woda

Ostatnio wogole forum jakoś zanika ... Dziewczyny się gubią :-( buu ... Co ja bez Was zrobie?
BeatkoZ współczuje ja na szczęscie mam fajnego męża który woli gdzies jechać

niż zapraszać do siebie

bo on nienawidzi alkoholu tak więc nie lubi imprez

to może nie rób nic ... Maż może zorientuje się że nie lubisz takich imprez ciągle u Was w domu ... ;-)
A powiedzcie mi co dać Jasiowi na kaszel ... Taki wykrztuśny ... Biec od razu do lekarza czy może jakoś mu pomoge? ;-)