reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

A teraz napiję się zimnego piwka. Trochę prasowałam wieczorem i tak mi się chce pić, że hej!
tralala a moze podrzucić ci jeszcze moje prasowanie co?? :-p:-p:-p:-p:-p
czeka na mnie już cała sterta prasowania i jakoś od piątku nie mogę się za to zabrać:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: jeszcze jedno pranie i szafy nie będe mogła zamknąć tyle się tego nazbierało, a ja jakoś za tą czynnością nie przepadam:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
na szczescie maly bardzo dobrze te chorobska znosi, zachowuje sie normalnie, fajnie sie bawi itd, wiec z tym nie ma problemu
Maylah- dzieki za podsuniecie pomyslu ztym homeopata czytalam teraz o tym duzo, i znalazlam w moim miescie takiego lekarza, napewno sie tam przejdziemy i dziekuje;-)
w ogole juz tak pozno laa lece spac,bo rano bedzie pielegniaraka, wrrr:crazy:
a m nie ma,w ogole do dupy te nasze dzisiejsze swieto:confused2:
DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUZIAKI

HALO GDZIE JEST ALUSIA ???
NA OPISIE GG MA NAPISANE "NIE JEST DOBRZE ;( "

ABUDZ na pocieszenie Ci powiem ,że mnie też czeka prasowanie .
W sobote prałam i teraz jeszcze wisi nie ściagiete.
TRzeba sie wziąść .
Tylko kiedy jak na bb siedze!!:-D:confused:

KurczaczekADULKA nie strchaj mnie.
Coś strasznego ma napisane!!??
A ma ktoś nr tel.??
Patra ,a jej też nie ma:no::frown:

Sprawdzałam,że Alusia była dziś na bb o 21,22 mam nadzieje,że nic złego sie nie stało, tylko po prostu nie ma czasu do nas napisac,:-(
Adaa, nie ma za co.:-) Mam nadzieje,że Kacperek przestanie w koncu chorowac, ale widac,ze on bardzo dzielny chlopak:tak:
Mój Filip spi os 22, to juz piąty dzien, mogłoby tak zostac już. I niech juz mu cos wyjdzie, bo normalnie dzis wlozyl sobie szczotke do wlosów do buzi, i zaczal sie nia drapac
Ja nadal mecze sie zlekcjami na jutro, nie mam pomysłu jakos, w ogóle to obzarłam sie ptasim mleczkiem, i mam wyrzuty sumienia, bo miałam nie jesc,ehh:cool:

w ogóle to obzarłam sie ptasim mleczkiem, i mam wyrzuty sumienia, bo miałam nie jesc,ehh:cool:
narobiłaś mi ochoty na słodkie, a że ze mnie jest wafelkowy potwór to idę wszamać grześka i to na dodatek MEGA GRZEŚKA a co tam będę sobie szkodawać:-):-)
to teraz po takiej dawce słodkości to lekcje pójdą ci szybciutko, zobaczysz, nie zdążysz się obejrzeć a już wszsytko będziesz miała gotowe

reklama
Do góry