reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Mnie tez szlag trafia, ale mniej gdy chodzi o jakaś tam kobietę. A kiedy chodzi o Alę, zdecydowanie bardziej. Gdybym mieszkała blizej, to juz bym u niej była. Zaczekałabym sobie na jej meza z wałkiem na klatce. Po prostu ja takich facetów nie rozumiem:no: Ma zone i dwójke dzieci! Kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczesniej myslałam, ze ma mózg w spodniach, ale sie pomyliłam - on wcale nie ma mózgu!
Alu wybacz, ze tak pisze, ale gdy o tym, mysle, to jestem wsciekła. A Ciebie mi bardzo, bardzo zal. Pokaz mu, ze nie pozwolisz tak sie traktowac. I juz nigdy wiecej nie pozwól- odejdz od niego i zrób to tak, zeby jak najbardziej go zabolało:angry:
Dziewczyny , ja blisko mieszkam , ale niestety nawet jakbym chciała , nie mogę bić obcego faceta , nawet jak na to zasługuje! :no:
Ale Alusi postaram się pomóc jak tylko ona sama będzie tego chciała!

reklama
Tez mysle, ze Ala nie powinna dać po sobie poznac. Trzeba zrobic rozpoznanie po cichu, zebrac dowody i dopiero wtedy mu dokopac. Inaczej bedzie nią stale manipulował- tak jak to było dotychczas. Alu - czas przejrzeć na oczy i wybrac to, co dla Ciebie i dzieci lepsze!!!!

Fifi miał dzis dwugodzinna drzemke, a teraz szaleje na przemian z marudzeniem, wlasnie podarł mi gazete, lece sie troche z nim pobawic i chyba musze isc zjesc obiadek, troszke pozno, ale czekalam na Meza, no ale bedzie dopiero za godzine, aja chyba nie wytrzymam z głodu do tej godziny, bo jestem o jedenj bułce dzis:tak:

Alus trzymaj sie bedzie dobrze, wiedz ze zawsze mozesz na nas liczyc.:tak:
Moj maly rojber nie chce spac, obudzil sie o 11 po drzemce i zero oznak zmeczenia:confused2: a ja musze jeszcze gary pomyc..i obiad szybko dla P jakis zrobic..tylko brak pomyslow:confused:

Szybki obiad nalesniki z serem z jogurtowa polewa, albo warzywa z mrozonki na patelnie + smazona kiełbaska.

Ja tez na meza czekam z obiadkiem i burczy mi w brzuchu.

Ja też trzymam kciuki za Alę, nie wypowiadam się więcej bo użyłabym bardzo wulgarnych słów, a poza tym szkoda moich nerwów na wypowiadanie się o NIM.
A tak z innej beczki - beata26 ale Twój mąż jest podobny do Artura Rojka-wokalisty Myslovitz :)))

reklama
:no::no:Dziewczyny jesteście cudowne !!!! :-:)-( a ja ... nie wytrzymałam do piątku , powiedziałam mu że ma się spakowac i wyniesc bo ja nie będe żyła z kims kto mnie ciągle okłamuje ... :no::no: ubrał się i zabrał auto i sobie gdzieś pojechał a ja oddałam Jasia babci i ide do wanny musze się zrelaksować bo czuje jaka jestem spięta ... całe plecy mnie bolą :no: NIENAWIDZE GNOJA !!
Powiedział mi że dla niego słowa się nie liczą tylko gesty !! :no: Ja mu powiedziałam czy mam siedzieć cicho i czekać aż ją przeleci to podniósł ręke na mnie ale ją złapałam i sama go uderzyłam :no::no:
NIENAWIDZE GO !

Do góry