reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
ja lecę spać. Mały pewnie znowu będzie się budził od 4-5 rano... Nie wiem co mu się stało. Spał tak ładnie. A teraz każda noc taka. I później już mu ciężko zasnąć i wierci się i marudzi. Więc ja też nie umiem spać... No to zostało mi 4-5 godz. na wyspanie:-( Dobrej nocki!

Wow!!!:szok::-D:-D
Jakie miłe przywitanie wieczorne.
Witam Mamuśki Was serdecznie w ten piękną noc....:-):-)
Za Wami to nie idzie nadążyć, wiecie??:sorry: Dopiero co ogarnęłam dzisiejszy dzień a tu znowu poezje lecą.
Macie zdrowie - muszę przyznać... I co druga w okularkach co?? Choć nieeeeee bo na blisko widzicie jak jaaaaaa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja mam oczy zdrowe,jeszcze tylko mam mały problem .
Uczulenie na promienie słoneczne i jak jade samochodem to poprostu nie mogę.
Nieraz już sie z TOMKIEM przesiadałam łzy leca jak z kranu i patrzec nie idzie .Mma takie okulary słoneczne ,ale nie od optyka za 5zł:-);-),ale bede musiała coś z tym zrobić i lepsze zakupić i jezdzić w goglach.

Wiecie ,a ja czytam sobie posty jeszcze z przed porodu!:-)

a juz chcialam ci mowic o tym pomidorach bo jest ich tyle ze szok:szok::szok::szok: tona ketchupu by byla:-D
justysia ja tez tak mam, na kazdym zdjeciu w lecie czy wiosna mam zmrozone oczy, i zakatarzona jestem, masakra. w dzien swojego slubu wylam bo slonce swiecilo jak witalam gosci przed blokiem, wszyscy mysleli ze z radosci....

Ostatnia edycja:
tralala ja swoejgo też pytać o te skarpetki nie będę, ale przez prawie 6 lat małżeństwwa nie zauważyłam tego więc moze nie wącha;-);-);-)

ja też podobnie jak olcia uciekam już do łóżeczka bo pobudka najpóźniej o 5.45 będzie bo na ta gdzię mam budzik ustawiony

właśnie wybiła północ więc mamy już 25 lutego, a to oznacza, że moja córcia ma dziś mini urodzinki - kończymy dziś 7 miesięcy

kolorowych snów życzę wszystkim i do zobaczenko jutro po pracy

100 lat dla Monisi! zdrowka! caluski
dobranoc adudz i inne laseczki, ja jeszcze chwile posiedze
Justys zaakceptuj mnie do przyjaciol na bb, no chyba ze nie chcesz bo wyslalm ci dawno zaproszenie....

reklama
A ja myślałam Justyś że poszłaś sobie:) I Iwon w końcu się odezwała:)

Spokojnej nocy dziewuszki i wszystkiego najlepszego dla Monisi:)
Ja jeszcze chwilę posiedzę. Właśnie wyczytałam że pijana Felicjańska zrobiła demolkę :)

Ostatnia edycja:
Do góry