reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2009

reklama
Mężowie do domku wrócili i zapadła cisza...

Tomi właśnie ogląda sąsiadów, Adamo jeszcze śpi, a ja grzebię w necie... zerkam tu do Was, ale coś ucichło...

A ja siedzę na allegro
ostatnio musiałam troszkę ciuszków kupić dla Filipka, bo rękawki już krótkie. teraz królują ciuszki w rozmiare 80-86
A to co mi sie, udało upolować- ta bluz jest boska, taka miękka w dotyku ,
NEXT kol 08/07 MISIOWA KURTKA wiosna 1,5-2 lata (929178515) - Aukcje internetowe Allegro

WIOSNA LATO 2010 KOSZULKA CHEROKEE + 2 GRATISY (927761477) - Aukcje internetowe Allegro

w tym się zakochałam , i się nie mogę doczekać ciepleszych dni, bo to tak akurat na wiosnę
H&M-SUPER MISIEK-ROZM.86-ZOBACZ (924259795) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE super dwustronna z autkiem 86-92cm (925620858) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze czekam na kilka ciuszków :-)
A jak myslicie czy na lato, to nasze dzieciaczki będą nosić body, czy poprostu zwykłe T-shirty? bo nie wiem czy cos kupować?

Ja jeszcze na męża czekam:tak:
Pewnie zaraz bedzie moje Słonko.
Zosia mi zasneła, pewnie pospi 20 minut jak zwykle i bedzi edalej szaleć. Ostatnio odsuwa mi szuflady, grzebie w doniczce. Nie wiem co mam zrobic z tym kwiatkiem, zeby sie do niego nie dostała. Wszedzie to dziecko wejdzie- szok! Tzn. wiedziałam,ze tak kiedys bedzie, ale juz???:szok:

I jeszcze jeden problem mam- córcie moja ostatnio gryzie mnie w cycka swoim jednym zębem i to tak mocno, ze schodzę z tego świata:baffled::baffled::baffled: Co tu z nią robić?

Maylah fajniutkie ciuszki - taka bluze mieciutka mam dziewczęca kremową z kapturkiem z uszkami:tak:

Ostatnia edycja:
Witam was moje kochane lipcóweczki,ja ostatnio mało sie udzielam ale napewno mi to wybaczycie.Moje niesforne dziecie potrzebuje mnóstwo mojego czasu by byc szczesliwe dlatego troszku was zaniedbuje,ale podczytuje i tesknie za wami i w ogóle super ze jestescie.Mysle ze gdyby nie to forum to nie jedna z nas miała by depresje z osamotnienia,a tak to jakbysmy nie do konca były same z dziecmi w domkach bo mamy siebie.Buziole.

maylah myślę, że w lecie maluchom najwygodniej będzie w przewiewnych rampersach (nie pampersach tylko takim body z krótkim rękawem i krótkimi nogawkami) :)

8153_1.jpg

sliczne te kurteczki a najbardziej podoba mi sie ta dwustronna:tak::tak:

ja nie wiem jak bedzie letem-dzieci beda starsze...ale powiem ci ze jakos jestem do body przekonana.plecki nie wychodza na wierzch i mozna samo body a na to spodenki i git :-):-)
i wiem ze nawet jak sie spoci przy bieganiu to plecki nie beda na wierzchu i mi sie nie przeziebi.teraz jak bylam w pl to kupilam 3 biale z dlugim rekawem i 5 kolorowych z krotkim takie na 9-12 miesiecy...bo moj wyrosniety juz takie ciuchy nosi:szok::szok::szok: ale t-shirty tez mam pokupowane..

to co radzi EWUNIA to tez super pomysl...

Ostatnia edycja:
Ja do pilegnacji skor tez polecam zwykly niebieski krem Nivea :-)

AGa da sie da jak samo nie to tabletki.
A tego czy owulka bedzie to nie mam pojecia .
Pewnie bedzie.

A mi ten telefonik z chico przyszedł a myślałam ,że już nie przyjdzie.

hehe jak dob rze mysle ten ze sloiczkkow Gerber?? Nam przyeszdl jakies 3 tyg temu :-)

reklama
Do góry